HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

VAHŞETTE DE ELİMİZE SU DÖKEN YOK!

3 Aralık 2017 Pazar Saat: 11:28

Sokak hayvanlarına yönelik şiddet maalesef bu sene de ziyadesiyle ön plana çıktı. Özellikle her yıl Gürgentepe ve Gölköy ilçelerinden onlarca sokak hayvanının katledilmesine yönelik gelen olumsuz haberler canımızı yakarken bu sene ki vahşette de resmen kanımız dondu. Hayvan katliamında, vahşette de elimize su döken yok.

Gölköy ilçesinde yaşanan sokak köpeklerinin katliamı ve bu katliama kayıtsız kalan ilgili ve yetkili kişilerinde umursuzca tavırları hayvan severlerin tepkisini fazlasıyla almaya yetti. Birde üstüne üstelik yaptıkları amiyane açıklamalarla “Bizim bir ilgimiz yok” sözleriyle günah çıkarmaya çalışmalarına da söylenecek çok söz var ama buradan terbiyem müsaade etmiyor.

Kardeşim, o ilçede önemli bir yerel yönetim kurumunun başında olacaksın. İlçende yaşanan katliamdan haberin olmayacak. Onlarca köpek katledilerek konteynırlara atılacak. Ondan sonrada çıkıp pişkin pişkin “Bizim bir ilgimiz yok” diyeceksin. Buradan soruyorum sana sen o koltukta niye oturuyorsun o zaman. Burnunun dibinden haberin bile yoksa o koltuğu neden fuzuli yere işgal ediyorsun.

Neden çıkıp ilçenin bütün kameralarını tek tek incelettireceğim. Bu cani ve canavarlar kimlerse yakalanmalarına vesile olacağım. Ve hak ettikleri cezaları almaları için elimden geleni yapacağım. Neden bunları söylemiyorsun da çıkıp, “Bizim bir ilgimiz yok” diyorsun. Allah’tan da mı korkmuyorsun sen.

Allah’ın yarattığı canı, canlıyı ancak Allah alır. Unutma, ilkokulda öğrenmişsindir. Yaşın ilerlemiş belki unutmuşsundur. Unutma ki, canlı bitki, hayvan ve insana canı ancak Allah verir ve Allah alır. Sen orada Allah’ın verdiği canların alınmasına seyirci kalamazsın, kayıtsız hiç kalamazsın. Bu konunun yakın takipçisi olacağım. İnşallah elinden gelen imkanları seferber etmezsin. İnşallah kılını kıpırdatmazsın. Bu hafta özellikle bu olayı takip edeceğim. Sen o canların hesabını sormazsan, sana da soracak biri çıkar elbette.

Gölköy’de sokak hayvanlarının hunharca katledilmesine karşılık bu arada bizim hayvanseverler derneklerinden de hala bir çıt yok. Çevrecilerden, hayvanseverlerden ses çıkmaması da çok manidar değil mi? Gölköy’de bu olaya tanık olup da ihbarda bulunmayanlar da Allah katında aynı suça ortak olmuşlardır. Bu canavarların bir an önce adalete teslim edilmesi gerekiyor. İnşallah o masum hayvanların ahı yerde ve konteynırlarda kalmaz…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları