HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ABD VE PKK’YA DEMİR YUMRUK İNSANLIĞA “ZEYTİN DALI”

22 Ocak 2018 Pazartesi Saat: 09:33

Türkiye nihayet beklenen hamleleri yapmaya başladı. Kendisini sözde dünya lideri sanan ABD’ye, Osmanlı tokadını demir yumruk yapıp yapıştırmaya başladı. 5 kıtada insanların kanını beslediği terör örgütleri sayesinde emen ABD’ye artık haddini bil dersi Türkiye tarafından veriliyor.

Afrin’de önemli mesafe ve ilerlemeler kaydediliyor. Mehmetçik emin adımlarla dün pkknın elinde bulunan ilk köyü kurtardı. 5 km gibi bir derinliğe kadar da uzandı. Adım attığı her yerde ise zeytin dalı bırakarak ilerliyor. Mehmetçik, toplamda ise Afrin’de 30 km derinliğe inerek bu sayede yaklaşık 8-10 bin teröristi etkisiz hale getirecek.

Ne enterasandır ki, kuyruğu sıkışan pkk, dün ABD ve Rusya’ya yalvar yakar oldu. Yaptıkları yazılı açıklamada Türkiye’den ateşkes yapmalarını istediler ve ABD ile Rusya’nın taraflarını netleştirmelerini beklediklerini açıkladılar. Şu ana kadar her iki ülkeden de bu yönde somut bir açıklama da gelmedi zaten.

Daha durun bebek katilleri daha durun. Şimdilik sıkışan yalnız kuyruğunuz. Daha durun gözü dönmüş caniler yalnız kuyruğunuz değil tüm bedeniniz emdiğiniz kanlarda boğulacak. İnsanlıktan nasibini almayan barbarların sonu işte böyle ortada kalınca akrep gibi kendini sokmak olur. Artık ne ABD’den nede Rusya’dan size hayır yok. Sıra şimdi şehit ettiğiniz Mehmetçiklerimizin, şehit ettikleriniz sivillerimizin intikamını almakta. Sıra şimdi sizi emdiğiniz kanlarda boğmakta.

Endişem o dur ki, dün Başbakan Binali Yıldırım’a da soruldu. Sırada Mümbic var mı? Diye. Başbakan Yıldırım, ‘ABD’nin bir sözü var, onu bekliyoruz’ diyerek fazla ayrıntıya girmedi. Bence maskesi düşen bu ABD, vakit kazanmadan Mümbic’i de temizlemek gerekiyor. ABD’nin sözünden söz olmaz.

40 yıllık sabrın sonu varsın selametle bitsin. Yıllardır yazıp çiziyoruz. Kandilin inine girilmeden, Kandil başlarına yıkılmadan bu iş bitmez diye. Gir Mümbic’e çık Kandil’den dünyanın kaç bucak olduğunu bile göremeden leş kargalarını serin Amerika’nın önüne

Bakın Suriye ve Irak tüm Ortadoğu başta olmak üzere uzatılan zeytin dalı için “Varol Türkiye, Varol Mehmetçik, Varol Erdoğan” diye yankılanıyor. Barışa muhtaç olan bu insanlık için artık taviz yok. Zaman taviz zamanı da değil. Gazan mübarek, Rabbim yar ve yardımcın olsun Mehmedim…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları