HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

FINDIĞA “İNCE” AYAR!..

14 Haziran 2018 Perşembe Saat: 17:39

Ordu’yu mahşer alanına çeviren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yaptığı miting konuşmasında damardan girerek ilk fındık konusuna değindi. CHP iktidarında ve kendisinin de Cumhurbaşkanlığını kazanması halinde fındık fiyatlarının 15 Lira olacağının sözünü vererek büyük tezahürat ve takdir toplamayı Ordu’da da başarmış oldu.

Fındığa çok ince bir ayar yapan Muharrem İnce, aynı sözü bu kez de Giresun’da halka yaptığı konuşmada verince, Karadeniz’de bu kez fındık rüzgarları esmeye başladı. Ordu ve Giresun halkı 15 Lira sözünü duyunca miting alanları da şölene döndü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Haziran’da Ordu’ya geleceğini de anımsatan Muharrem İnce, Erdoğan’ın 16 yıldır fındıkla alakalı konuşmadığını ancak bu kez Erdoğan’ın ince hastalığa yakalandığını ifade ederek, seslendiği Ordululara bu kez fındıkla alakalı konuşacak. Eminim bu kez konuşacak diyerek espiriyide patlatmış oldu.

Şimdi topta, saha da artık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da oldu. İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’de Ordu mitinginde ‘Fındık en az 15 Lira olacak’ demişti. Dün de CHP’li Muharrem İnce 15 Lira dedi. Söz sırası şimdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da. Bakalım Erdoğan mezata çıkan fındığa kaç Lira verecek? Bu kadar ısrarı Erdoğan kırmaz diye düşünüyor hatta bir iki Lirada fazladan vermesini bekliyoruz.

Ne de olsa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bonkör bir insandır. Eli açık, cimri değildir. Vatandaşını da, üreticisini de üzmez. Fındığa yine devlet garantisi verir. Fındığın arkasında ben varım, devlet var der. Derse mezattan karlı da çıkabilir. Çünkü fındık hiç kimseye kaybettirmez. Aksine çok kazandırır.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları