HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

NAMUSUNUZA SAHİP ÇIKIN!

24 Haziran 2018 Pazar Saat: 11:16

Oy namustur. Öğle de değil mi? Oyunuzla bir cumhurbaşkanı birde namusunuza bir vekil tayin edeceksiniz. Bu iki unsurda ülke yönetimine talip olacaklar ve yönetimde alacağı kararlarla sizi temsil edecekler. Hoş bu zamana kadar bu temenni pek kabul görmedi ama İnşallah bundan sonra kabul görür.

Oy namustur. Bayrağınız için, memleketimiz için, birlikte yaşadığımız milletimizin bekaası için, bunları sarıp kucaklayan devletimiz için. Devletimizin dış güçlere ve mihraklara karşı daha güçlü, daha etkili, daha kararlı kılınması için, terör illetinden bir an önce kurtulmak ve dünyada hakim bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti olabilmek için.

Oy namustur. Açlık ve yoksulluk sınırı 2 ila 5 bin Liralardan kurtulmak için, eken de biz, dikende biz, üreten de biz olmak için. Refah payımızın yükselmesi için adil bir maaş düzenine geçmek için, memuru işçisi eşit, emeklisi, dul ve yetimlerin refahı için, şehit ve gazi ailelerimizin refah paylarının yükselmesi için.

Oy namustur. Bu ülkeyi hırsıza, talana, israfa kurban etmemek için. Yollarımızı, hastanelerimizi, köprülerimizi, barajlarımızı peşkeş çektirmemek için. İstihdamda, işe yerleştirmelerde adamcılığın ve kayırmacılığın önüne geçmek için.

Oy namustur. Evet yukarıda sıraladığım konular sadece benim değil, hepimizin meselesidir. Memleketimin meselesidir. Memleketimiz namusumuz olduğuna göre bugün namusumuza sahip çıkma günümüzdür. Gidin sandığa namusunuza sahip çıkın!..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları