HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

HALA YASAĞI DELENLER VAR!

28 Mart 2020 Cumartesi Saat: 11:37

Ordu’da 65 yaş üstü bazı vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağını deldiklerini ara ara görüyoruz. Sorduğumuzda kimi zaruretten kimileri de çok kısa süreliğine çıktıklarını mazeret göstererek sağlıklarını hiçe saymaya devam ediyorlar.

Hükümet feryat ediyor çıkmayın diye, Sağlık Bakanlığı yalvarıyor çıkmayın diye. Tüm kamu kurum ve kuruluşları seferber olmuş milletin canı ve sağlığı için ama gelin görün ki kimin umurunda diyenlerde var hala aramızda.

Bir bir yiten canlara mı yanalım? Hem başkalarının sağlığını hem de kendi canlarını hiçe sayanlara mı yanalım? Kelimenin tam anlamıyla şaka gibi dersek de yalan olmaz yani. Amcalar, teyzeler, neneler, dedeler, yapmayın etmeyin. Gözünüzü seveyim.

Sizin çöpünüzü gelip alanda olur. Aşınızı ekmeğinizi getiren de olur. Yeter ki evde kalmaya devam edin. Sudan sebeplerle dışarı çıkarak hem kendinizi hem de başkalarını risk altına almayın. Kurbanınız olayım. Alınan tedbir ve konulan yasaklara rivayet edin.

Bütün bu çalışmalar, bu fedakarlıklar inanın hepsi sizin sağlığınız için. O yüzden bunca emeği heba ettirmeyin. Ben artık sokaklarda, caddelerde bir kişi dahi sizden birini veya birilerini görmek istemiyorum. İhtiyaçlarınız için 112, 155, 156 ve 153’ü aramanız yeterli olacaktır.

Bunların yanı sıra Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi ile bulunduğunuz yere göre İlçe Kaymakamlıklarını ve İlçe Belediyelerini de arayabilirsiniz. Ortaya koyduğunuz mazeretler hiçbir şekilde kabul edilecek cinsten değil. Hasseden rica ediyorum evinizde kalın ne olur.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları