HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

ATİLLA SAMAT

ATİLLA SAMAT

NEDEN İSTANBUL NEDEN TÜRKİYE ?

22 Ocak 2021 Cuma Saat: 11:18

“Letüftehannel Konstantiniyye, feleniğmel emiru, emiruha, feleniğmel ceyş-i, zelikel ceyş”

“İstanbul elbet bir gün feth olunacaktır, onu fetheden kumandan ne büyük kumandan, fetheden asker ne kadar güzel askerdir."

Dünyada birçok devleti etkileyen, önemli gelişmeler yaşanmasına sebep olan ve çağların belirlenmesine yön veren gelişmelerden birisi de, İstanbul’un 29 Mayıs 1453 tarihinde Osmanlı Devleti tarafından fethedilmesidir.

Dünya tarihi açısından büyük gelişmeler ve değişiklikler gösterecek olaylar meydana getiren bu tarihi fetih neticesinde, dünya tarihi yeniden şekillenmeye başlamıştır. Orta doğunun incisi olan Türkiye üzerine oynanan oyunlar Cumhuriyetin kurulmasıyla hız kazanmış hadisle müjdelenen İstanbul 15 Temmuz da bir kalkışmayla haçlılara geri verilmeye çalışılmış ama halkın yumruğunu yiyerek oturmuşlardır Bunu kabullenemeyen dış güç dediğimiz sahte dost ve müttefiklerimizin eli ayağı boş durmadı sonunda ekonomiye parmaklarını soktuklarını gördük. Ekonominin ihracatın temel öğesi olan dolar oyunu piyasalara sürüldü. Bunu da az yaralarla atlattık Son günlerde yaşamış olduğumuz dalgalanma Türkiye’deki günübirlik kur hareketleri sadece Türkiye kaynaklı değil, sadece Türkiye'ye özgü değil. Şu anda küresel olarak dolar yükselişte.

Hiç kuşkunuz olmasın ki;6 haziran seçimlerini zaferin başlangıcı zanneden bu vatan hainleri ve dışarıda bulunan vatan hainleri “HDP’ye yüzde 13 oy aldırılması” da, ve yavaş yavaş İstanbul’u Türkiye’yi canım vatanı bölmek için oynanan “derin oyunun bir parçasıdır!.. “Üst Akıl” dediğimiz “Haçlı-Siyonist İttifakı” ve onların “yerli İşbirlikçileri”nin amacı; “Türkiye’yi bölmek” ve “adım adım Kürdistan” kurdurmaktır!.. Şimdi oynanan Suriye oyunu da bu sahnenin bir bölümü. Gezi, Hendek, ve 15 Temmuz kalkışmasında istediğini bulamayan Siyonist akıl Suriye Üzerinden yüzünü göstermek istedi. Zeytin dalı Barış ve Bahar harekâtıyla oyunları bozulmuş olup içimizdeki hainlerle birlikte tüm göçmenlere kapılar sonuna kadar açılmıştır. Artık oyuna gelmek yok

Türk milletinin bunlara karnı tok. Unutmayalım

Tıpkı, “1915’te yaptıkları” gibi!.. Bu “oyunu görmemiz lazım !

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları