HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ÖKÜZ ALTINDA!

18 Şubat 2021 Perşembe Saat: 10:00

Pençe-2 harekatında 13 vatan evladımızı kara toprağa verdiğimiz bu günlerde, siyasi partiler ve bazı güruhun öküz altında buzağı aramasına pek de şaşırmadım. Terörle mücadelede dünyanın en ileri gelen ülkeleri başında yer alsak da görüyorum ki hala bunu hazmedemeyenler var. Varsın hazmedemesinler. Umurumuzda da değil zaten.

Vatan uğruna asker, sivil 13 evladımızı şehit verdik. Şehit verdiğimiz yerde de bebek katillerinin inlerini başına yıktık. Şimdi orada şanlı bayrağımız dalgalanıyor. Yok efendim neymiş, 5 yıldır neden kurtarılamadılar, neden kurtulmaları için bugüne kadar geç kalındı, bunun hesabını birileri üstlenmeli ve istifa etmeli gibi çıkışlarla haftanın siyasetini yaptıklarını zannedenler, inanın ki kendi söylediklerine bile kendileri inanmıyorlar.

Uluslararası esir kavramı ile rehine kavramını dahi idrak edemeyen bir anlayış, (Veya ediyorlar da bugün işlerine geldiği gibi konuşanlar) bugün ülke yönetimine talip olmanın telaşında oldukları için onlara da çok görmüyorum. Yarım asırdır terörle mücadele eden Türkiye’nin, bugün geldiği mesafe parmak ısırtırken, acıdan da nemalanmaya çalışan siyaset ve partilerin de, Türk Milletinden alacağı cevap da çok net olur.

Hayatlarında bir kez dahi Irak ve Suriye sınırını, orada ki dağlık arazi yapısını, iklim koşullarını, yaşam standartlarını çıplak gözle bir kez dahi görmeyen ve sadece televizyonlardan arazi ve sınır hakkında bilgi sahibi olduklarını zannedenler, Ankara’dan oturdukları yerden terörle mücadeleyi kolay zannediyorlar herhalde. Böyle muhalefeti herkes yapar beyler.

Siz siz olun, biraz kendinize çeki düzen verin. Siz bu söylem ve davranışlarla pkk nın sözde siyasi partisi hdp ye de çanak tutuyorsunuz. Onların değirmenine su taşımış oluyorsunuz. Muhalefet hakkınız tabi. Ama söz konusu terör, söz konusu şehit, söz konusu bayrak, millet, devlet olunca öküz altında buzağı aramanın hiçbir fayda ve getirisi de olmaz size.

Siz siz olun, ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu günlerde ve dönemlerde birlik için, beraberlik için, ülke bekası için bir olun. Bir olmayı başarırsanız iri de olursunuz, diri de olursunuz. Bölücü, ayrıştırıcı, uzlaşıdan uzak muhalefetin artık bir getirisi yok bu ülkede. Yapıcı, ilerici, bütünleyici ve basiretli güçlü bir muhalefet anlayışına ihtiyaç duyduğumuz bu dönemlerde lafın fazlası kime söylenir biliyorsunuz…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları