HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Nisan 2018 Pazartesi Saat: 09:47

ORHAN; “23 NİSAN, BÜYÜK ANLAM TAŞIMAKTADIR”

ANAVATAN Partisi Ordu İl Başkanı Akın Orhan, 23 Nisan 1920 tarihinin, vatanın dört bir tarafının işgal edildiği, milletimizin yok olmanın eşiğine geldiği bir dönemde, yeniden dirilişin, simgesi olduğunu söyledi. Başkan Orhan, 23 Nisan U
ORHAN; “23 NİSAN, BÜYÜK ANLAM TAŞIMAKTADIR”

ANAVATAN Partisi Ordu İl Başkanı Akın Orhan, 23 Nisan 1920 tarihinin, vatanın dört bir tarafının işgal edildiği, milletimizin yok olmanın eşiğine geldiği bir dönemde, yeniden dirilişin, simgesi olduğunu söyledi.
Başkan Orhan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Hakimiyet kayıtsız, şartsız milletindir” parolasıyla başlayan milli mücadelenin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla taçlandırıldığı, aziz milletimizin bağımsızlığından ödün vermeyeceğinin tüm dünyaya bir kez daha gösterildiği kutlu bir zaman dilimidir.

 Tarihin her sayfasında şanla, şerefle yerini alan milletimiz, istiklal aşkı ve istikbalde de var olma arzusunun önünde hiçbir gücün mukavemet gösteremeyeceğini 15 Temmuz hain darbe girişimini bertaraf ederek bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde özgür yaşama iradesini hedef alan alçak darbe girişimine karşı Türkiye Büyük Millet Meclisinin milletimizle birlikte verdiği mücadele “Hakimiyet kayıtsız, şartsız milletindir” anlayışının tüm benliğimizde yer ettiğinin de en güzel göstergesidir. Ulusal egemenliğimizin tescillendiği 23 Nisan, Atatürk tarafından çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir.

Atatürk, dünya tarihinde çocuklara bayram armağan eden tek lider; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da dünyada kutlanan yegane çocuk bayramıdır. Dünya’da savaşların sona ermesi, gözyaşının dinmesi ve dünya barışı adına, geleceğin büyükleri olan dünya çocuklarının bu gün vesilesiyle bir araya gelmeleri, çocukça bir masumiyetle birbirleriyle kucaklaşmaları geleceğin dünyası adına büyük anlam taşımaktadır.

Milletimizin, Ordu’lu hemşerilerimin, tüm dünya çocukları ile birlikte yarınlarımızın umudu evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum."

Anahtar Kelimeler : ORHAN;, “23, NİSAN, BÜYÜK, ANLAM, TAŞIMAKTADIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız