HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Mayıs 2016 Çarşamba Saat: 06:35

“HEDEF, YENİ TÜRKİYE HEDEFİDİR”

AK Parti Ordu İl teşkilatı, 22 Mayıs Pazar Günü Ankara Arena’da yapılacak olan AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongre için 20 otobüsle Ankara’ya gidiyor.
“HEDEF, YENİ TÜRKİYE HEDEFİDİR”

AK Parti Ordu İl teşkilatı, 22 Mayıs Pazar Günü Ankara Arena’da yapılacak olan AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongre için 20 otobüsle Ankara’ya gidiyor.

Parti binasında İlçe Başkanları ve İl Yürütme Kurulu üyelerini toplayan AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Pazar günkü 2.Olağanüstü Büyük Kongre için hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Çelenk, Ordu İl Teşkilatının Kongreye 20 otobüsle katılacağını, kongre salonunda Ordu’nun sesini tüm Türkiye’ye duyuracaklarını söyledi.

Çelenk yaptığı açıklamada; “AK Parti milletimizin taleplerinden ve özlemlerinden doğmuş, 15 yıllık siyasi çizgisinde hep milletin sinesinde, milletinin yanında, milletin lisanıyla, milletin üslubuyla siyaset yapmaya devam ediyor. Türk siyasi hayatında yepyeni bir ufuk açan, eski, kavgacı, despot, bol keseden ev ve anahtar vaat siyasetinin tarihin çöp kutusuna atıldığı gün olan 14 Ağustos 2001’ de tarihe not düşecek bir konuşma yapan Kurucu Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, “Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diye tüm Dünya’ya duyurmuştu. İşte o gün bugün Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmamış, Türkiye yeni Türkiye yolunda koşar adımla devam etmiştir.  AK dava hiç bir zaman zaafa uğramamış kurucu liderinin istikametini çizdiği 2023 hedefine ulaşmanın gayreti içinde olmuştur” dedi.

“HEDEF, YENİ TÜRKİYE HEDEFİDİR”

Başkan Çelenk şöyle devam etti; “22 Mayıs’ta 2.olağanüstü kongreye gideceğiz. Kongrede tecelli eden sonuçla Genel Başkanımız ve Başbakanımız kim olursa olsun hedef aynı olacaktır. Hedef, kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yeni Türkiye hedefidir. Yeni Genel Başkanımız başımızın tacı olacak, teşkilatlar olarak bizde yeni Türkiye yolunda elimizden ne geliyorsa katkıda bulunacağız. 14 yıllık iktidarımız döneminde AK kadrolar hep milletin huzurunda, millete hesap verdi, başka hiçbir merciye hesap vermedik” diye konuştu.

“YENİ ANAYASA VE YENİ BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE HAYATA GEÇECEK”

Yeni Anayasa’nın ve Başkanlık sisteminin de hayata geçeceğinin altını çizen Başkan Çelenk; “Kendi partilerindeki kaosu , istikrarsızlığı ,90 yıllık mazilerinde iki de bir olağanüstü kongre toplamaları görmezden gelip, AK PARTİ’yi eleştirme cür'etini gösteren bazı zavallılar, AK PARTİ ‘nin adını kullanarak Dünya Liderimize laf yetiştirme , onu eleştirme, mazlumların hamisi olan Liderimize diktatör diyerek, kendi diktatörlüğünüzü saklama girişimleriniz , paralel çete ile giriştiğiniz işbirliğiniz ,boşuna ve beyhude çabalarınız fayda vermeyecek, isteseniz de istemeseniz de milletin istediği “Yeni ve Güçlü Türkiye” , yeni Anayasası ve yeni başkanlık sistemi ile halkın % 52 helal oyu ile seçilmiş Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde gerçekleşecektir” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : “HEDEF, YENİ, TÜRKİYE, HEDEFİDİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız