HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Ocak 2019 Cumartesi Saat: 10:21

TESKOMB’TAN ESNAFLARA CANSUYU

Ordu Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Kaya’dan Ordu ve Giresun illerinde ki esnaflara bekledikleri müjde geldi. 2017 ve 2018 yıllarını sıkıntı içerisinde geçiren esnaflara cansuyu diye adlandırılan krediler i
TESKOMB’TAN ESNAFLARA CANSUYU

Ordu Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Kaya’dan Ordu ve Giresun illerinde ki esnaflara bekledikleri müjde geldi. 2017 ve 2018 yıllarını sıkıntı içerisinde geçiren esnaflara cansuyu diye adlandırılan krediler için TESKOMB kesenin ağzını nihayet açtı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından duyuru yapan Başkan Yüksel Kaya, yaptığı açıklamada esnaflara kullandırılmak üzere 117 milyon TL kaynak aktarıldığını belirtti.

Kaya, yaptığı açıklamada; “TESKOMB Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül ün üstün gayretleri ile Birliğimize Bağlı Ordu ve Giresun Kooperatiflerine bağlı Esnaf ve Sanatkârımıza, kullandırılmak üzere 117 milyon (trilyon) lira Kaynak aktarımı sağlanmıştır.

Her daim Esnaf ve Sanatkârlarımızın yanında olan ve Desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Kooperatiflerimizin Duayen Genel Başkanı, Esnafımızın can dostu, Liderimiz Abdülkadir Akgül’e, Ordu ve Giresun Teşkilatı ve Bu teşkilata bağlı Esnaf ve Sanatkârlarım adına şükranlarımı sunar, teşkilatımıza ve esnaflarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Anahtar Kelimeler : TESKOMB’TAN, ESNAFLARA, CANSUYU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız