HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Şubat 2019 Cumartesi Saat: 11:05

Yarının Liderleri Ankara’da buluştu

Yarının Liderleri Gençlerle Spor Alanında Politika Reformları Projesi Ankara’da gerçekleştirildi.
Yarının Liderleri Ankara’da buluştu

 Yarının Liderleri Gençlerle Spor Alanında Politika Reformları Projesi Ankara’da gerçekleştirildi.

         Erasmus + “KA347- Yapılandırılmış Diyalog: Gençler ve Politika Yapıcılar Arasında Diyalog” Programı kapsamında  desteklenmeye hak kazanan “Yarının Liderleri Gençlerle Spor Alanında Politika Reformları” Genç Girişim Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin koordinatörlüğünde; İstanbul Valiliği, Hacettepe Üniversitesi, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ortaklığında yürütülen proje  81 ilden gençlerin katılımıyla Ankara’da gerçekleşti.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ‘Spor Kültürünün Yaygınlaştırılması’ konulu panelde konuşmacı olarak katılarak projeye destek oldu.

"Yarının Liderleri Gençlerle Spor Alanında Politika Reformları " projesi Erasmus + KA3 Gençler ve politika yapıcılar arasındaki diyalog kapsamına giren bir proje olduğunu belirten İl müdürü Mustafa Genç, “Projenin amacı; ulusal spor politika önerileri oluşturulmasını sağlamak adına politika yapıcıların, uzmanların ve gençlerin bir araya gelerek tartışabilecekleri, çözüm üretebilecekleri bölge toplantıları ve bir ulusal toplantı düzenleyerek sporla ilgili gençlik politikalarının geliştirilmesine katkı sağlamaktır. Proje kapsamında ülkemizde spor politikaları sorununun aşılabilmesi için politik düzeyde ve sivil toplum düzeyinde neler yapılabileceğini konuşmak ve tartışmak üzere faaliyetler (81 ili içeren Bölgesel Toplantı ve Ulusal Zirve) yürütülecektir. Bu kapsamda spor politikaları hakkında gençleri bilgilendirme oturumları, atölye çalışmaları, yuvarlak masa toplantıları ve tartışmalar gerçekleştirilecek ve sonunda rapor hazırlanacaktır” dedi.

 Projenin hedefleri hakkında da bilgiler veren Genç, “Başta gençlerin spor politikalarına aktif katılımın sağlanmasıdır. Spor politikalarının geleceği inşa edecek genç bireylerin istekleri doğrultusunda şekillenmesine imkan sağlanması hedeflenmektedir. Toplumun her kesiminden katılacak gençler (18-30 yaş )aracılığıyla toplumun tamamına fayda sağlayacak politikalar geliştirilmesi hedeflenmektedir” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : Yarının, Liderleri, Ankara’da, buluştu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız