HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Temmuz 2016 Cumartesi

“BİZLERE EMANETSİNİZ”

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.
“BİZLERE EMANETSİNİZ”

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen  iftar programında şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

Doğa Koleji restoranında düzenlenen iftar yemeğine  Vali  İrfan Balkanlıoğlu,  eşi Esma Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı  Jandarma Albay Sedat Sarıkaya, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Vali Yardımcıları  Mehmet Erhan Türker, Niyazi Erten, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Polis Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Şenel Şahin, daire müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Vali Balkanlıoğlu iftar programında eşi Esma Balkanlıoğlu ile birlikte masaları tek tek dolaşarak şehit aileleri ve gazilerle  sohbet  etti.

Şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen  iftar programında bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Şehit ve gazilerimizin bizim için, ülkemiz için yaptıkları fedakarlığın, ödediği bedelin büyüklüğünü ifade etmeye kelimeler yetmez. Toprağa verdiğimiz her şehidimiz, gazilik mertebesine ulaşan her kardeşimiz, devlet ve millet olarak varlığımızın, birliğimizin ve geleceğimizin birer mührüdür. Sizlere çok şey borçluyuz” diye konuştu.

”Biz, eğer birlik ve beraberliğimizi muhafaza edebilirsek, hangi dünya görüşünden olursa olsun herkes birbirini kucaklar ve bu memleketi Allah’ın izniyle hiç kimse yıkamaz” diyen Vali Balkanlıoğlu, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Son sığındığımız bu kaleye sahip çıkmamız, bayrağımızı daha yükseklerde dalgalandırmamız, ezanlarımızın  ise susmaması lazım.

Sizlerin evlatları ve gazilerimiz  bu memleket için canlarını ortaya koydular. Sizler, geriye kalanlar bizlere, bu memlekete emanetsiniz.  Evlatlarınızı bizler için feda ettiniz, kendinizi ortaya koydunuz. Dolayısıyla bizler sizlerin evladıyız, kardeşiyiz, yanınızdayız, destekçiniziz. Bu memleket sizlere çok şey borçludur” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : “BİZLERE, EMANETSİNİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız