HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Mart 2020 Pazartesi Saat: 08:02

İLKÜVEZ’DE BAŞLADI, ÇAYBAŞI’NDA SONA ERDİ

İdlip’teki kalleş saldırıda şehit düşen kahramanlara saygı ve hainleri protesto yürüyüşlerinden birisi de İlküvez’de gerçekleşti. İlküvez Göksu Yaylasında çöp nöbeti tutan bölge sakinlerinin de katıldığı yürüyüş kısa
İLKÜVEZ’DE BAŞLADI, ÇAYBAŞI’NDA SONA ERDİ

İdlip’teki kalleş saldırıda şehit düşen kahramanlara saygı ve hainleri protesto yürüyüşlerinden birisi de İlküvez’de gerçekleşti.

İlküvez Göksu Yaylasında çöp nöbeti tutan bölge sakinlerinin de katıldığı yürüyüş kısa sürede binlerce kişinin katıldığı mitinge dönüştü.

İlküvez’den sonra Çaybaşı ilçe merkezine inen yürüyüşçüler buradaki katılımlarla 5 bini aştı. İlçe merkezi atılan sloganlarla inledi.

27 Şubat Regaip Gecesi Suriye’nin İdlip kentinde uğradıkları kalleş saldırıda şehit düşen kahramanlara İlküvez’de saygı yürüyüşü yapıldı. Bölgedeki mahalle muhtarlarının ve esnafların organize ettiği ve Göksu Yaylası’nda çöp nöbeti tutan bölge sakinlerinin de katıldığı, İlküvez mahalle merkezinde başlatılan saygı yürüyüşüne kısa sürede çok sayıda katılım oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ve  sayıları 4 bini geçenİlküvezliler, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” Her Türk asker doğar”, Vatan sana Canım Feda”, “Bir Ölürüz, Bin Diriliriz” sloganlarıyla hainlere lanet okudular.

İlküvez Jandarma Karakolu’nu ziyaret eden yürüyüşçüler Jandarma Komutanlığına geçerek, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Donbaloğlu’na başsağlığı dileklerini ifade ettiler, çiçek takdim ettiler. İlçe Müfüsü Fatih Balta şehitler için dua etti.

İlküvez’deki yürüyüşe Çaybaşı İlçe Kaymakamı Hasan Kurt, Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, İlçe Jandarma Komutanı katıldı.

Çaybaşı’nda son buldu

İlküvüz’deki yürüyüşünün sona ermesinin ardından yürüyüşe katılan  vatandaşlar tarafından Çaybaşı Tekke mahallesindeki şehitlik ziyaret edildi.  Buradan Çaybaşı İlçe merkezine geçildi, Çaybaşı Karakol Komutanlığına başsağlığı ziyareti yapıldı. Burada da şehitler için saygı mitingi düzenlendi. Miting saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mitinge katılanların attıkları sloganlar ilçe merkezinde yankılandı.

Mitinge, Çaybaşı Kaymakamı Hasan Kurt, Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, İlçe Müftüsü, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, sayıları 5 bini geçen vatandaşlar katıldı.

Kaymakam, takdir etti

Kaymakam Hasan Kurt, vatandaşlara duyarlılıkları için teşekkür ederek, “İlküvez ve çevre halkı, bugünkü yürüyüşle birlik ve beraberliğimizi göstermiş oldu. Çaybaşı halkının bu tutumunu takdir ediyoruz. Birlik beraberliğimizin devam etmesini diliyorum. Organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum” dedi. (Ünye Kent)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız