HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Eylül 2016 Cuma Saat: 09:54

ODÜ’DE YDS Kursu

Ordu Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ODÜ-SEM tarafından Mart 2017’de yapılacak olan YDS’ye yönelik yoğunlaştırılmış İngilizce kursu düzenleniyor. Düzenlenecek YDS kurs hususlarıyla ilgili olarak Yabancı Diller Böl
ODÜ’DE YDS Kursu

Ordu Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ODÜ-SEM tarafından Mart 2017’de yapılacak olan YDS’ye yönelik yoğunlaştırılmış İngilizce kursu düzenleniyor.

Düzenlenecek YDS kurs hususlarıyla ilgili olarak Yabancı Diller Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Özata şu açıklamalarda bulundu: “ ODÜ-SEM olarak yıllardır YDS’ye yönelik kurslar düzenliyoruz, bu çalışmalarımız neticesinde de birçok kursiyerimiz sınavlarda oldukça başarılı oldu. Düzenlediğimiz kursun temel niteliği bu çalışmanın sınava yönelik olmasıdır.

Katılımcılara; İngilizce dil bilgisi kuralları ve kullanımları, kelime bilgisi, okuma-anlama, çeviri çalışmaları, örnek soru çözümleri gibi alanlarda eğitim verilecektir. Kurslarımıza katılan öğrencilerimiz ayrıca yapılacak deneme sınavları ile seviyelerini ve gelişim durumlarını öğrenecekler.

Bunlara ek olarak kontenjanlarımızı belli bir sayı ile sınırlamak zorunda kaldık. Kaliteli bir eğitim hizmeti sunabilmek adına bu yönteme başvuruyoruz. İş yükümüzü azaltırken başarı çıtamızı yükseltmeyi hedefliyoruz. Akademik kariyer yapmayı planlayan ve akademik camiada basamak atlamayı hedefleyen araştırmacılarımızı kursumuza davet ediyoruz.” dedi.

Ön kayıt ve başvuru merkezinin Ordu Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı binası olduğu ve ayrıntılı bilgilerin ODÜ web ana sayfası duyurular kısmında yer aldığı Sürekli Eğitim Merkezi yetkilileri tarafından bildirildi. (Haber Merkezi)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ODÜ’DE, YDS, Kursu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız