HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Eylül 2020 Pazar Saat: 14:45

ŞAHİN; “FİRMALARIMIZ BİZLERİN ONURUDUR”

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Ordu’da ihracatta ilk 500 ve ikinci 500’e giren firmaların kendilerinin onuru olduğunu söyledi.
ŞAHİN; “FİRMALARIMIZ BİZLERİN ONURUDUR”

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Ordu’da ihracatta ilk 500 ve ikinci 500’e giren firmaların kendilerinin onuru olduğunu söyledi.

Başkan Şahin, yaptığı açıklamada; “İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan 2019 Türkiye İlk 500 ve İkinci 500 Sanayi Kuruluşu arasına giren üye firmalarımıza ve pandemi döneminde fedakârlık gösteren sağlık kuruluşlarına teşekkürlerimizi sunmak istedik.

İlk 500 ve ikinci 500 arasına giren üyelerimiz bizlerin gururu oldu. Geride bıraktığımız yıllarda yaşanan dış kaynaklı ekonomik dalgalanmalar sektörü olumsuz etkiledi. Bu nedenle geçmiş yıllara nazaran listeye giren firma sayısında azalma yaşandı.

Buna rağmen Ordumuzun tanınması, ekonomik anlamda güçlenmesi, istihdama katkı sağlanması ve geleceğe emin adımlarla ilerlemesi adına bu sanayi kuruluşlarımızın listeye girmesi bizleri son derece mutlu etmiştir” dedi.

Firma sayılarının artmasını da temenni eden Başkan Şahin; “Temennimiz odur ki, önümüzdeki yıllarda daha fazla üye firmamız bu listelerde yer bulsun. OTSO olarak sanayi kuruluşlarımızın her zaman yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile şahsım, Yönetim Kurulum ve çalışma arkadaşlarım adına, İSO tarafından açıklanan 2019 sanayi kuruluşları listesine adını yazdıran üye firmalarımızı ve ilimiz ekonomisine ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan sanayi kuruluşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Sağlık Kuruluşları ve çalışanlarına da desteklerinin süreceğini sözlerine ekleyen Başkan Şahin, Pandemi sürecinde sağlık kuruluşlarının üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi. Başkan Şahin; “Ben de bir eczacı olarak bir sağlık çalışanıyım. Doktorların ve sağlık çalışanlarının ne kadar risk altında olduğunu bizzat yaşayarak görüyorum. Hepinize bu zor süreçte göstermiş olduğunuz özverili çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız