HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Aralık 2020 Pazartesi Saat: 09:31

ŞENTÜRK; “YERLİ ÜRÜNLERDE, İTHAL CENNETİNE DÖNDÜK”

İYİ PARTİ Ordu il başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün teşvikleriyle 1929 yılında gündeme gelen ve ilk kez 1948 yılında kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı kutlama için parti binasında basın toplantısı ge
ŞENTÜRK; “YERLİ ÜRÜNLERDE, İTHAL CENNETİNE DÖNDÜK”

İYİ PARTİ Ordu il başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün teşvikleriyle 1929 yılında gündeme gelen ve ilk kez 1948 yılında kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı kutlama için parti binasında basın toplantısı gerçekleştirdi.

Ordu’nun yöresel ürünlerinin sergilendiği toplantıda İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, yerli ve milli ürünlerimizin üretim, istihdam ve teşvik konularına dikkat çekti.

Yerli ürünlerde Türkiye’nin ithalat cennetine döndüğünü önemle vurgulayan Şentürk, yaptığı konuşmada; “Yeni nesillere aydınlık, ferah ve dışa bağımlılığı olmayan “Türk Malının” ön plana çıktığı bir Türkiye bırakmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burada ilimize ait tarım ürünlerinin bir kısmını görmektesiniz.

Ürünlerimize katma değer oluşturmak, üretimi artırmak ve çeşitlendirmek, üreticiye her alanda destek olmak yerli malı kullanımı özendirmek, ekonomi politikalarımızın temel ilkelerindendir. Bu politikamızı sadece tarım alanında değil bütün üretim alanında geçerlidir.

Bugün geldiğimiz konumda ithalat cennetine dönen ülkemizde dışa bağımlılığımızı azaltarak artık alan Türkiye değil satan Türkiye konumuna geçmek için ekonomi ve teşvik programlarımızı artırmaya devam edeceğiz. Daha İYİ bir Türkiye için yerli malı kullanmaya devam edelim” dedi.

Toplantıya, Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Yeşil Alan, Ordu İyi Parti İl Sekreteri Dr. Seyhan Canbulut, Ordu İyi Parti İl Eski Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya ve Üyeler katıldı.

İLÇE ZİYARETLERİ

Öte yandan Yerli Malı Haftası çerçevesinde İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, ilçe ziyaretlerinde bulundu. Başkan Şentürk, İl Yönetimi ve İl Gençlik Kolları'yla beraber Gölköy ve Fatsa İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

Gölköy İlçe Teşkilatı ziyaretinde, Başkan Şentürk, partilerinin istikrarlı ve dik duruşunu vurgulayarak, gündem değerlendirmesi yaptıklarını belirtti.

İY Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, ziyaretlerden sonra yaptığı açıklamada; " Gölköy ve Fatsa ilçe teşkilatlarımızda gündeme dair istişarelerde bulunduk. Türk kadınının ve gençlerinin siyasette yer almasını canı gönülden dilerken, ziyaretimizde kadınlarımızı partimizde görmek mutluluk verici bir olaydı.

İYİ parti olarak daha çok kadınımızın ve gencimizin siyasette söz sahibi olmasını istiyoruz. İktidar yürüyüşümüzde Gölköy ve Fatsa ilçemizin ve teşkilatlarımızın önemini konuştuk. Azim ve kararlı duruşu için teşkilatlarımızı, Gölköy ve Fatsa halkımızı kutluyoruz. Ordu’da bütün ilçelerimiz İYİ olacak" diye konuştu.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız