HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Nisan 2021 Pazartesi Saat: 09:34

MHP’Lİ KAÇAK: BAŞBUĞUMUZU ÖZLEMLE ANIYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Merhum Alparslan Türkeş’in 21. Ölüm yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı. Kaçak’ın basına yaptığı yazılı açıklamada şunlar kaydedildi; ‘Milliyetç
MHP’Lİ KAÇAK: BAŞBUĞUMUZU ÖZLEMLE ANIYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Merhum Alparslan Türkeş’in 21. Ölüm yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

Kaçak’ın basına yaptığı yazılı açıklamada şunlar kaydedildi; ‘Milliyetçi hareketin gönüllerde daima yaşayan lideri, Türk dünyasının başbuğu, yüce Türk milletinin, yaşadığı süre boyunca hizmetkarı olan, ülkücü hareketin kurucusu Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatının 21’nci yıldönümünü idrak etmiş bulunuyoruz. 

4 Nisan 1997 ‘de ebediyete gözlerini yuman Başbuğumuz, ömrü ve hayatı boyunca Türk- İslam ülküsünün savunucusu olmuş ve ileri görüşlülüğü ile yıllar önceden bugünleri tespit edebilmiştir. Türk milleti şüphesiz ki bizler gibi Türkeş’i aramakta ve özlemektedir. Ömrü boyunca vatana ettiği hizmetinin bir katre bile karşılığını beklemeyen başbuğ Türk milletinin ve tüm Türk-İslam coğrafyasının kalbine taht kurmuş ve adını tarihe altın harfler ile yazdırmıştır. 

Bu kalbi duygularla Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i vefatının 21. yılında rahmet, saygı ve özlem ile anıyor, aziz hatırasının önünde saygı ile eğiliyoruz’ dedi.

 

Anahtar Kelimeler : MHP’Lİ, KAÇAK:, BAŞBUĞUMUZU, ÖZLEMLE, ANIYORUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız