HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Aralık 2016 Cuma Saat: 10:07

“FEVZİ HOCA” BAŞARININ SIRLARINI ANLATTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinliği kapsamında Ordu’ya gelen İş Adamı Fevzi Çimşit, ticari başarısının sırlarını “Başarıya Not Düşenler” adlı konferansta Ordulularla paylaştı.
“FEVZİ HOCA” BAŞARININ SIRLARINI ANLATTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinliği kapsamında Ordu’ya gelen İş Adamı Fevzi Çimşit, ticari başarısının sırlarını “Başarıya Not Düşenler” adlı konferansta Ordulularla paylaştı.

 

Altınordu ilçesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Daire Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BUNLARI YAPANLAR TİCARETTE BAŞARILI OLUR

 

İstanbul, Ankara ve Trabzon’da balık restoranları bulunan İş Adamı Fevzi Çimşit, ticari başarısının sırlarını paylaştığı konferansta başarılı olmak için yapılması gerekenleri anlatarak, “Hangi yaşta olursanız olun ve hangi işi yaparsanız yapın, işinizi sevdiğiniz ve dürüst olduğunuz takdirde işinizde başarısız olmanız mümkün değildir. Ticaret yaparken, önce insanların gönlünü ve güvenini kazanacaksın. Sonrasında kazanç kendiliğinden gelir. Tatlı dil ve güler yüz, yapacağın işi bilmek ve sevmek gibi faktörlerden biri eksikse ticarete atılmak için bir kez daha düşünün” dedi.

 

Fevzi Çimşit, konuşmasında hayatından örnekler de vererek ticaretle okul yıllarında tanıştığını ve lise yıllarında hem okuduğunu hem de el arabasıyla köfte balık sattığını söyledi. Memuriyet hayatı boyunca da ticarete olan ilgilisin devam ettiğini belirten Çimşit, emekli olduktan sonra tüm zamanını balıklara, balık yemeklerine ve balık sevenlere ayırdığını ifade etti.

 

FEVZİ HOCA (FEVZİ ÇİMŞİT) KİMDİR?

 

1958 yılında Trabzon’da doğdu. Ortaokul, ve liseyi Trabzon’da okudu. Lise öğrenimi boyunca el arabasında balık köfte satarak hem cep harçlığını çıkardı hem de aile bütçesine katkıda bulundu. Giresun Eğitim Yüksekokulunu bitiren Çimşit, bir süre Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Yöneticiliği ve Denetleyiciliği Bölümüne devam etti. 2005 yılında öğretmenlik mesleğinden emekli oldu. Emeklilik sonrasında tüm zamanını balıklara, balık yemeklerine ve balık seven müşterilerine hizmet etmek için ayırıyor. (ORDU YENİ HABER) 

Anahtar Kelimeler : “FEVZİ, HOCA”, BAŞARININ, SIRLARINI, ANLATTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız