HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
31 Aralık 2016 Cumartesi Saat: 09:14

ALTIN ŞİŞLER ÇOCUKLAR İÇİN ÖRDÜ

Ünye Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin önderliğinde, Ünye Kent Konseyi, Ünye Belediyesi işbirliğiyle ilçedeki okul çağındaki çocuklar için Altın şişler çocuklar için örüyor” projesi başlatıldı.
ALTIN ŞİŞLER ÇOCUKLAR İÇİN ÖRDÜ

Ünye Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin önderliğinde, Ünye Kent Konseyi, Ünye Belediyesi işbirliğiyle ilçedeki okul çağındaki çocuklar için "Altın şişler çocuklar için örüyor” projesi başlatıldı.

“Altın Şişler Çocuklarımız İçin Örüyor” projesi Ünye Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 2016 yılı projesi. Projedeki amaç ise sosyal bir projeye kadınları dâhil etmek. Proje kapsamında örgü yünleri Ünye Belediyesi tarafından temin edildi. Ünye Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri de yünlerin dağıtımında görev aldılar.

Sevgiyle örülmüş atkı ve bereler öğrencilere ulaştırılıyor

Ünye’nin kadınları gönüllü olarak destek verdikleri proje çerçevesinde örülen atkı ve bereler pilot okul olarak seçilen Yenikent ilköğretim okulu öğrencilerine dağıtıldı.

Okul ziyaretinde konuşan Ünye İlçe Milli Eğitim Müdür Musa Erdem, “Kent konseyimiz ilçe milli eğitim müdürlüğümüzü birkaç önce ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdiler. Bizlerde Yenikent ilköğretim okulunu pilot okul olarak belirledik. Ben emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Konulşan Ünye Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevindik Diktepe Demir, “Proje ile birlikte amacımız Ünyeli hanımlarımızı da sosyal sorumluluk projelerine dâhil etmek. Yürütme kurulumuz yünleri Ünye’nin farklı bölgelerine dağıtarak atkı ve berelerin örülmesi işini organize etti. Ben Katkılarından dolayı Ünye Belediye başkanımız Sayın Ahmet Çamyar’a, Ünye kent konseyimize ve gönüllü hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ünye Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yalın ise “Özellikle kız çocuklarımızın başarılı bir şekilde eğitim hayatlarını sürdürmesi bizlere onur veriyor. Ünyeli hanımlarımızın yaptığı bu atkı ve bereleri güle güle kullanın” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise, “Ülkemizin son dönemde gerçekten olağanüstü bir atılım içerisinde olduğunu görüyoruz. Sizlerde öğrencilerimiz olarak bilgi ve birikiminizi buna göre hazırlayacaksınız ve gelecekte Türkiye’yi hak ettiği yere taşımak sizlerin omuzlarınızda ki bir görev. Bu bayrağı sizler bizlerden devralacaksınız. Ne ihtiyacınız varsa karşılamaya hazırız. Bu proje nedeniyle de Kent Konseyimizi ve emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu.

Atkı ve bereler kadınlardan, satranç takımı belediyeden

Programda Yenikent İlköğretim okulunda okuyan öğrencilere sınıflar tek tek ziyaret edilerek atkı ve bereleri ile Satranç takımı dağıtıldı. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : ALTIN, ŞİŞLER, ÇOCUKLAR, İÇİN, ÖRDÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız