HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Eylül 2022 Pazartesi Saat: 14:18

VETERİNER HEKİMLER ODASI BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI

  Ordu Veteriner Hekimler Odası 9. Olağan Genel Kurulunun ardından başkanlık seçimini gerçekleştirdi. Veteriner Hekim Tayfun Kara ile Veteriner Hekim Eren Yeşilkaş’ın yarıştığı başkanlık seçiminde kullanılan 145 oyun 98’ini alan
VETERİNER HEKİMLER ODASI BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI


 

Ordu Veteriner Hekimler Odası 9. Olağan Genel Kurulunun ardından başkanlık seçimini gerçekleştirdi. Veteriner Hekim Tayfun Kara ile Veteriner Hekim Eren Yeşilkaş’ın yarıştığı başkanlık seçiminde kullanılan 145 oyun 98’ini alan Veteriner Hekim Tayfun Kara seçimi kazandı.

         Gerçekleştirilen seçim ile ilgili açıklama yapan Tayfun Kara “6343 sayılı meslek Kanunumuz kapsamında her iki yılda bir Eylül ayı içerisinde Genel Kurul ve seçimlerimiz gerçekleştirilmektedir. Yasal süresi içerisinde 19.09.2022 tarihinde cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz Ordu Veteriner Hekimler Odası 9. Olağan Genel Kurulumuzun ardından pazar günü oy kullanma işlemini gerçekleştirdik. Şahsım ve Veteriner Hekim Eren Yeşilkaş’ın başkan adayı olduğu seçim sonucunda meslektaşlarımızın teveccühü ile seçilmiş bulunmaktayız.

Öncelikle yüzde 90’nın üzerinde bir katılım sağlayarak seçimde oy kullanan tüm meslektaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bu seçim odamız seçimleri arasında en fazla katılımın olduğu seçim olmuştur. Neredeyse üye olan tüm hekimlerimizin oy kullandığı seçim sonucunda kazanmış olmak bizleri oldukça mutlu etmiştir çıkmış olduğumuz bu yolda hiçbir zaman beni yalnız bırakmayan Yönetim Kurulu Asil Üyesi meslektaşlarım Murat Tezcan, Cüneyt İldem, Murat İkiz ve Metin Ağca’ya, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi meslektaşlarım Serdar Çinicioğlu, Yaşar Salih Öztürk, Fatih Bayrak, Mutlu Düzgün ve İzzet Çağlar Kalyoncu’ya, Denetim Kurulu Asil Üyesi meslektaşlarım Mahmut Önder Taslı ve Deniz Kapısız’a, Denetim Kurulu Yedek Üyesi meslektaşlarım Yavuz Demirbaş ve Muhammed Ali Akyürek’e, Haysiyet Divanı Asil Üyesi meslektaşlarım Davut Uzuner, Yusuf Öztürk, Taner Arslan, Musa Menteşoğlu ve Erhan Kaya’ya, Haysiyet Divanı Yedek Üyesi meslektaşlarım Filiz Turan Taslı ve Samet Tiryaki’ye, Büyük Kongre Delegeleri Asil Üyesi meslektaşlarım Ümit Aydın, Şemsi Pamuk, Ali Güngör, Seyfittin Arslan ve Ali Rıza Yalçınkaya’ya, Büyük Kongre Delegeleri Yedek Üyesi meslektaşlarım Nazım Albayrak, Ömer Akman, İsa Zaman, Hüseyin Aksoy ve Mürsel Şahin’e, seçime katılarak oy kullanan tüm meslektaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.

Bize verilen görev ve sorumluluğun farkında olduğumuzu, mesleğimizin hak ettiği değere ulaşması için tüm meslektaşlarımız ile uyum içinde çalışacağımızı ve hizmet süremiz boyunca meslektaşlarımızın yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum.” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız