HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Kasım 2022 Cuma Saat: 14:42

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE

Ordu’da gerçekleştirilen operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE

Ordu’da gerçekleştirilen operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yaptıkları operasyonda Bin 168 gram Esrar,     1 gram Metamfetamin,

550 adet Sentetik Ecza, 1 gram Sentetik Kannabinoid, 148 gram kokain ve 27 gram eroin ele geçirdi.

Ordu Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: “Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (2) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

          Akkuş İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

           Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

           Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

          Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

         Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan iki şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (27) gr. Eroin maddesi ile (2) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (1)’ i sevk edildiği adli mercilerce tutuklanırken, diğer şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan iki şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 1 kg. 668 gr. Esrar maddesi ile 148 gr. Kokain maddesi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde kullanmaktan ve uyuşturucu madde ticaretinden dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (1)’ i sevk edildiği adli mercilerce tutuklanırken, diğer şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

           Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

          Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan iki şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam 546 adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde kullanmaktan ve uyuşturucu madde ticaretinden dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlardır.”

 

      

Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCU, TACİRLERİNE, BÜYÜK, DARBE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız