HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Mart 2023 Salı Saat: 15:17

YILMAZ: GAYRETLERİNİZ BİZİM İFTİHAR KAYNAĞIMIZDIR

Sağlık çalışanlarının olağanüstü gayretleri kendileri için iftihar kaynağı olduğuna dikkat çeken Kamu Sen Ordu İl Başkanı Hasan Ali Yılmaz, her şart altında fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayram
YILMAZ: GAYRETLERİNİZ BİZİM İFTİHAR KAYNAĞIMIZDIR

Sağlık çalışanlarının olağanüstü gayretleri kendileri için iftihar kaynağı olduğuna dikkat çeken Kamu Sen Ordu İl Başkanı Hasan Ali Yılmaz, her şart altında fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Başkan Yılmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Yılmaz, mesajında, kutsal, saygın ve onurlu bir mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren doktor ve sağlık hizmetlerini halka ulaştırmada fedakarca görev alan sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak, başarı ve mutluluk diledi.
Yılmaz; “Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilincinde olarak; sağlık sektörü çalışanlarına sevgi ve şükranlarımı sunar, tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim. Sağlık çalışanlarına haklarının ödenemeyeceğini belirtmekte yarar görüyorum” dedi.
Başkan Yılmaz, mesajının devamında; “Sağlık, vücutları sağlam olanların başına konmuş bir taçtır. Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin, karşılaştığınız türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleğinizin icrasında yurttaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz bizler için iftihar kaynağıdır. 
Bu vesileyle size minnet ve şükran duygularımı ifade etmeyi bir görev sayar, size uygulanan şiddet, taciz ve vesayetlerin son bulması dileği ile 14 Mart Tıp Bayramınızı en içten duygularımla kutlarım” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız