HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Nisan 2023 Salı Saat: 09:55

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ETME BULMA DÜNYASI BU! Etme bulma, dünyası bu! Varsın güçlülerin ülkesi olsun. Sen sonu nereye varırsa varsın, doğru bildiğini yazıp konuşacaksın. Yapamıyorsan da yoldan çekileceksin.     ANLAYAN ANLADI.! “Çok tarihi
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ETME BULMA DÜNYASI BU!

Etme bulma, dünyası bu! Varsın güçlülerin ülkesi olsun. Sen sonu nereye varırsa varsın, doğru bildiğini yazıp konuşacaksın. Yapamıyorsan da yoldan çekileceksin.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Çok tarihi bir görev üstlendiniz. Çocukluğumuzun, gençliğimizin mor beyazlı efsane Orduspor’u vardı. Maalesef bu efsane Orduspor yıllarca entübe durumda idi. 2,5 yıllık bir uğraş ve koşturmaca sonrasında mutla sona ulaştık. Çok büyük bir emek verildi. Neticede üstesinden geldik ve FİFA’dan yazımızı aldık.

 Futbolu seven Sayın Cumhurbaşkanımızın Orduspor’un sahalara döndürülmesi için talimatları olmuştu. Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi bizlere yardımcı oldu. Cihangir kardeşim sürecin başından beri bizlerle birlikte oldu. Profesör Ufuk Aydın başkanlığındaki hukukçu heyetimiz çok çalıştı, çok çaba sarf etti. Kayyum heyeti başkanı Hamdi Işık ve arkadaşları buradaki süreci yürüttü. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şu an rüya gibi bir durum var. Ben çok mutluyum. Yarın da ilk maçımıza çıkacağız. 1-2 gün içerisindeki süreçler çok hızlı gelişti.

Sizler, burada bizim misafirimizsiniz. Başımızın tacısınız. Burada hem valiniz, hem ağabeyinizim. Bundan sonraki süreci sizlerle birlikte yürüteceğiz. Hep yanınızda olacağız. Orduspor, hem Ordu’nun, hem de ülkemizin bir değeridir. Asla yok olmaması lazım. Sizler, Orduspor tarihine giriyorsunuz. Şehirde müthiş bir sevinç ve heyecan var” (Tuncay Sonel Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Hep farklı olan yok edilmeye çalışılıyor

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SANAT PERDE

Ayşe-Bülent ÖKSÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

BİL-KAR BİLİŞİM

Sahipliğini hoş sohbet isim Recep Çiçek’in yaptığı Bil-Kar Bilişim güvenlik sistemleri, yazılım ve teknik servis hizmetleri müşterilerinin himende olmaya devam ediyor.

                ‘Teknoloji sanattır” sloganıyla Yeni Mahalle 301 sokak NO: 21-C Ada iş merkezinde hizmet veren Bil-Kar Bilişime 222 1 222 ve 0530 526 76 77 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken ve hoş sohbetinde adresi olan  Bil-Kar Bilişim sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

MAĞDEN ÇAYEVİ

Mağden Çayevi yılların tecrübesi hoş sohbet isim Tarık Mağden’in önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Nefis çayın adresi Mağden Çayevi,  Bucak Mahallesi Bekir Sıtkı Pamuk caddesi NO: 11-B adresinde hizmet veriyor.

                Mağden çayevine hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini yılların tecrübesi Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Karayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Karayalar halıya hayırlı kazançlar diliyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  çeyrek asırlık tecrübesi Ali Gürel Güven’in yaptığı Güven Poşet, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veriyor.

                214 24 47 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güven Poşet ve Kağıtçılığa, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Farklı olanın yok edilmeye çalışıldığı ülke bu! Dost gözüken düşman her yerde var.

 

 

O GÜN BUGÜN

Hayat acı bir oyundur. Bazen fakir, bazen zengin ama sonu ölümle biten acı bir oyun.

 

 

HARBİDEN

Borç ödemekle, yol yürümekle biter.

 

 

BUNLARI BİLİYORMYDUNUZ?

x-YSK’dan yapılan açıklamaya göre;

27 Nisan: Gümrük kapıları ile yurt dışında oy verme işlemi başlayacağını,

4 Mayıs: Propaganda serbestliği ve bir kısım seçim yasakları başlayacağını,

7 Mayıs: Radyo ve televizyon propaganda konuşmaları başlayacağını,  Seçmen bilgi kağıtlarının seçmenlere dağıtımı tamamlanacağını,

9 Mayıs: Yurt dışında oy verme işleminin sona ereceğini,

13 Mayıs: Seçim propaganda süreci saat 18.00 itibarıyla sona ereceğini,

14 Mayıs: Oy verme günü. Seçim yasaklarının saat 24.00'te sona ereceğini, Cumhurbaşkanı seçimi geçici sonuçlarının saat 23.59'a kadar ilan edileceğini,

*****************************

x-A Milli Takımın, tarihindeki 614. müsabakasına Hırvatistan  karşısında çıktığını,  Ay-yıldızlıların, 100 yıllık tarihinde 335'i resmi, 279'u özel, toplam 614 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 237 galibiyet, 145 beraberlik ve  231 yenilgi yaşadığını, milli takımın, toplam 835 gol attığını kalesinde 878 gol gördüğünü,

*****************************

x-Ordu Kasaplar ve Celepler Derneği Başkanı Mehmet Şükrü Gülmez’in, et fiyatlarındaki artışın ramazanda da devam ettiğini belirterek, “Ete neredeyse yüzde 100 zam geldi. Kuşbaşı 270, kıyma 250 lira oldu” dediğini,

*****************************

x-Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını duyurduğunu, 3 Nisan’da başlayan başvuruların 7 Nisan’da sona ereceğini,

*****************************

x-Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri kura ile belirlendiğini, buna göre pusulada Cumhurbaşkanı Erdoğan 1. sırada, Muharrem İnce 2. sırada, Kemal Kılıçdaroğlu 3. sırada, Sinan Oğan ise 4. sırada yer alacaklarını,

*****************************

x-Milletvekili aday listeleri 19 Nisan Çarşamba günü Resmi Gazete'de yayımlanarak kesinleşeceğini,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız