HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Nisan 2023 Pazartesi Saat: 15:57

“TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ CUMHUR İTTİFAKI'DIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili adayı Naci Şanlıtürk sahada adeta MHP Rüzgarı estiriyor.   Orduda sandık yarışının en çok dikkat çeken milletvekili adaylarından Şanlıtürk, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eder
“TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ CUMHUR İTTİFAKI'DIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili adayı Naci Şanlıtürk sahada adeta "MHP Rüzgarı" estiriyor.

 

Ordu'da sandık yarışının en çok dikkat çeken milletvekili adaylarından Şanlıtürk, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken performansıyla göz dolduruyor.

 

Girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmadan ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen Şanlıtürk, bir günde 5 ilçe gezdi. Akkuş, Çaybaşı, İkizce, Fatsa ve Ünye'de partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan Şanlıtürk, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi ve Cumhur İttifakı'nın önemini anlattı.

 

Gittiği her yerde coşkuyla karşılanan ve gördüğü samimi ilgiye teşekkürlerini sunan Şanlıtürk: "Hemşehrilerimizle kucaklaştık, büyüklerimizin ellerini öperek hayır dualarını aldık." dedi.

 

VATANDAŞIN SAMİMİYETİ MORAL VERİYOR

 

Saha çalışmalarının ardından değerlendirmede bulunan Şanlıtürk, "Vatandaşlarımızın içten yaklaşımları bize moral oluyor ve sorumluluğumuzu artırıyor. Terör örgütlerinin desteğini alan muhalefetin gerçek yüzünü gören hemşehrilerimizin kararı belli. Yüce Allah'ın izni, aziz milletimizin desteğiyle 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız yeniden güven tazeleyecek, MHP daha da güçlenerek Cumhur İttifakı'nın ülkemize hizmeti güçlü şekilde devam edecek." dedi.

 

ROTAMIZ DA AMACIMIZ DA BELLİ

 

Cumhur İttifakı'nın ve Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sisteminin önemini vurgulayan Şanlıtürk, "Cumhur İttifakı, gücünü milletten alan, yol haritası ve rotası belli olan bir vatan ittifakıdır. İnşallah, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerle birlikte Cumhur İttifakı sandıktan açık ara farkla çıkacaktır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları çerçevesinde hareket ederek, hedefe ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz." dedi.

 

Akkuş, Çaybaşı, İkizce, Fatsa ve Ünye'de belediyeler ve sivil toplum kuruluşları ziyaret edildi, istişareler yapıldı.

 

Şanlıtürk'e gezilerinde Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, Altınordu İlçe Başkanı Dincer Kurucu, Milletvekili Adayları Erol Bayram, Ahmet Topal, Alparslan Türkkan ve çok sayıda partili de eşlik etti.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız