HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 15:15

GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

Yunus Emre Köprüsü mevkiinde bulunan, Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımı olup inşaatı Fatsa Belediyesi tarafından yapılan İl Tipi Gençlik Merkezi’nin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  28 MİLYON TL ‘LİK PROJE”5 dönüml
GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

Yunus Emre Köprüsü mevkiinde bulunan, Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımı olup inşaatı Fatsa Belediyesi tarafından yapılan İl Tipi Gençlik Merkezi’nin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

"28 MİLYON TL ‘LİK PROJE”5 dönümlük alan üzerine inşa edilen İl Tipi Gençlik Merkezi, 7 derslik, 1 adet kütüphane, 1 konferans salonundan oluşan, tam donanımlı bir tesis olacağını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “28 milyon TL'ye mâl olacak olan gençlik merkezimizi hızlı bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz. Fatsa’ya gençlerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Modern bir tesis gençlerimizin hizmetinde olacak. Gençlik merkezinin yapılmasıyla ilçemizde bulunan gençlerimiz sosyal aktivite anlamında geniş imkânlara sahip olacaktır. Biz gençliğe yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu düşünüyoruz. İktidara geldiğimiz günden itibaren gençlerimize yatırımlara önem veriyoruz. O yüzden eğitim şartlarını iyileştirirken aynı zamanda onlara sosyal alanda da imkânlar sunmaya gayret gösteriyoruz. Merkezimiz, gençlere, sportif alanlar, derslikler, kültür, sanat, edebiyat, teknoloji, iletişim gibi çeşitli alanlarda hizmet verecek. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : GENÇLİK, MERKEZİ, İNŞAATI, HIZLA, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız