HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Temmuz 2023 Perşembe Saat: 14:06

GEZİNTİ ALANLARI ŞEHRİN CAZİBESİNİ ARTIRDI

Orduluları denizle buluşturmak için birçok proje geliştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, şehre yeni gezinti alanları kazandırdı. Altınordu’nun büyük iskelesini yenileyerek halkın kullanıma açan Başkan Güler
GEZİNTİ ALANLARI ŞEHRİN CAZİBESİNİ ARTIRDI

Orduluları denizle buluşturmak için birçok proje geliştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, şehre yeni gezinti alanları kazandırdı.

Altınordu’nun büyük iskelesini yenileyerek halkın kullanıma açan Başkan Güler, Akyazı sahilinde de yeni alanları halkın kullanımına sundu.

Her gün onlarca insanı ağırlayan mekanlar, vatandaşların buluşma alanları olmasının dışında Ordu fotoğrafı çekebilecekleri güzel bir ortam imkanı sağladı.

 

TARİHİ İSKELE IŞIL IŞIL OLDU

 

Öte yandan yapılan çalışmayla Ordu’nun vitrin ve simge mekanlarından olan iskele yenilenen yüzüyle modern, dikkat çeken bir görünüm kazandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin dokunuşlarıyla yenilenen tarihi İskele, ışıklandırılmasıyla da geceleri adeta görsel bir şölen sunuyor. 

BEĞENİ TOPLUYOR

Özellikle gençlerin tercih ettiği alanlar, büyük takdir topluyor. Aslında Ordulu olan ve il dışında üniversite eğitimi gören gençlerden bazıları, son yıllarda yapılan yatırımlarla şehrin değer kazandığına dikkat çekti.

Gençler Başkan Güler’e teşekkür ederek, “Son yıllarda yapılan çalışmalarla şehrimizin değer kazandığını görüyoruz. Oluşturulan alanlarda arkadaşlarımız ve ailemizle daha keyifli vakit geçirebiliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler’e bizleri düşünerek bu hizmetleri ilimize kazandırdığı için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : GEZİNTİ, ALANLARI, ŞEHRİN, CAZİBESİNİ, ARTIRDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız