HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Nisan 2017 Salı Saat: 11:44

“BİZİM MÜCADELEMİZ 80 MİLYON İÇİN”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Bizim mücadelemiz 80 milyon için. Şimdi bile yürüttükleri adaletsiz kampanyalara bakın. Ceplerindeki parayı değil, senin, benim hepimizin, devletin parasını harcıyorlar.
“BİZİM MÜCADELEMİZ 80 MİLYON İÇİN”

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Bizim mücadelemiz 80 milyon için. Şimdi bile yürüttükleri adaletsiz kampanyalara bakın. Ceplerindeki parayı değil, senin, benim hepimizin, devletin parasını harcıyorlar. Hayır diyenlere neredeyse yaşam hakkı tanımayacaklar” dedi.

“POLİS TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILINI KUTLARIM”

Referandum çalışmalarına Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde devam eden

Torun, İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle düzenlenen törenlere katıldı. Törende konuşma da yapan Torun, “Türk milletinin sevgi ve güvenini kazanmış demokratik hukuk devletinin temel taşlarından olan polis teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Geçirdiğimiz bu zor günlerde fedakarca mücadele eden, vatanımızın ve milletimizin güvenliği için büyük bir özveriyle, canlarını  hiçe sayarak, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan görevlerini yapan  emniyet güçlerimize sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

“BU ANAYASA SADECE TEK ADAM İKTİDARINI GETİRİYOR”

Törenlerden sonra Çaybaşı ilçe merkezinde esnafı gezen, vatandaşlarla sohbet eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, “İşte bugün polislerimizin gününü kutluyoruz. Çok zor şartlarda ülkemizin içinde bulunduğu terör belasıyla yıllardır mücadele ediyorlar. Yüzlerce polisimizi şehit verdik. Hepsini rahmetle anıyorum. Keşke bu Anayasa’da teröre bir çözüm olsaydı. Ama yok ne yazık ki. Ülkemizin en büyük sorunlarının başında terör ve ekonomi geliyor.  Bu Anayasa paketi terörü de, işsizliği de, vatandaşımızın geçim derdini de çözmüyor. Sorunlarımız çok. Bunları çözmek için güçlü bir Meclise ihtiyacımız var. Bu Anayasa sadece tek adam iktidarını getiriyor. Halk yok bu Anayasada. Milli iradenin tecelli ettiği, halkın sorunlarının çözüldüğü Meclis’in yetkileri birer birer elinden alınıyor. Halkımız oy verdiği partisinin milletvekillerine yarın bir gün sorunlarımı çöz diye gidemeyecek. Çünkü milletvekilinin yetkisi de, etkisi de elinden alınıyor” şeklinde konuştu.

“BİZİM MÜCADELEMİZ 80 MİLYON İÇİN”

18 maddelik Anayasa’nın 80 milyonun değil sadece tek bir kişinin isteklerine göre hazırlandığını, sadece tek bir kişinin geleceğini garanti altına aldığını ifade eden Torun, şunları söyledi:

“Getirilmek istenen Anayasanın Türkiye’nin geleceğini felakete sürükleyecek. Bu 18 maddenin bir tanesini bile kabul edemeyiz. Bu Anayasaya evet demek Türkiye’nin felaketine evet demektir. Bizim mücadelemiz 80 milyon için. Şimdi bile yürüttükleri adaletsiz kampanyalara bakın. Ceplerindeki parayı değil, senin, benim hepimizin, devletin parasını harcıyorlar. Hayır diyenlere neredeyse yaşam hakkı tanımayacaklar. Hak, hukuk hiçbir şey tanımıyorlar. Bağımsız yargıyı bu Anayasayla mezara gömenler, yarınlar da Allah bilir neler yapacaklar. Türkiye’yi büyük tehlikelerin içine atmayalım.  Dünyada tek adam rejimlerine bir bakın. Suriye’nin içinde bulunduğu durum ortada. İşte Türkiye’yi bekleyen gelecek de budur. Suriye’de güçlü bir Meclis olsaydı, demokrasi olsaydı bunlar olur muydu?  Başlarına bombalar yağar mıydı? Hepimizin çok iyi düşünmesi lazım. Ben inanıyorum ki, bu millet egemenliğini kimsenin eline teslim etmez. Milletimiz 16 Nisan’da Hayır diyecek ve 17 Nisan bütün hayırların başlangıcı olacak.” (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : “BİZİM, MÜCADELEMİZ, 80, MİLYON, İÇİN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız