HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ağustos 2017 Cuma Saat: 07:27

THK desteklerinizi bekliyor!

Türk Hava Kurumu’nun (THK) sivil havacılığa eleman yetiştiren tek kurum olduğunu söyleyen THK Ünye Şube Başkanı İsmail Sarı, sivil havacılığın gelişimi için vatandaşların desteklerini beklediklerini söyledi. Sarı, “Kurban derisi
THK desteklerinizi bekliyor!

Türk Hava Kurumu’nun (THK) sivil havacılığa eleman yetiştiren tek kurum olduğunu söyleyen THK Ünye Şube Başkanı İsmail Sarı, sivil havacılığın gelişimi için vatandaşların desteklerini beklediklerini söyledi.

Sarı, “Kurban derisiyle, fitre ve zekatıyla, içinizden gelen bir hayır niyetiyle yapacağınız yardımlarla THK’yı destekleyin!” çağrısı yaptı.

THK Ünye Şube Başkanı İsmail Sarı, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, sivil havacılığa eleman yetiştiren bir kurum olarak THK’nın önemli olduğunu söyledi.

 

 “Havacılık için arazi şartları bölgemizde uygun değil”

 

Havacılık için arazi şartlarının çok uygun olmaması nedeniyle bölge halkının kurumu çok iyi tanımadığını ifade eden Sarı, “Türk Hava Kurumu 1925’lerden günümüze kadar kamu yararına çalışan dernek adı altında havacılığa destek elemanı sağlamak, havacılık eğitimlerine katkıda bulunmak, sivil havacılığı geliştirme konularında çalışan güzel bir sivil toplum kurumu.” dedi.

 

Sarı, kurum olarak ülke genelinde farklı yerlerde eğitim kurumları olduğunu belirterek, “Paraşütle atlama, pilot eğitimi, havacılığın çeşitli dallarında personel yetiştirme noktasında güzel çalışan kurumumuz eğitim faaliyetlerimiz Eskişehir’de İnönü Tesislerimiz, Erzincan, Antalya tesislerimiz, İzmir tesislerimiz var” diye konuştu.

 

“Vatandaşların desteğini bekliyoruz”

 

THK’ya destek için vatandaşlara çağrı yapan İsmail Sarı, “THK geçmiş tarihten bugüne kadar ramazan ayında zekat faaliyetlerimiz, halkımızın karşılık beklemeden yaptığı çeşitli şekillerdeki katkıları, kurban derisi toplama faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu yıl ki Kurban Bayramı döneminde de faaliyetlerimiz olacak. Gerek Kaymakamlığımız ve Belediyemizden kurban derisi toplama noktasında destek bekliyoruz.” dedi.

 

“İnsanlar derneklere kurban derisi ve hayırda bulunmak için tedirginlik yaşıyor”

 

15 Temmuz darbe girişiminde insanların ‘hayır’ duygularının istismar edildiğinin ortaya çıktığını ifade eden İsmail Sarı, şunları söyledi:

 

“İnsanlarımız cemaatlere ‘hayır’ yapıyoruz derken, 15 Temmuz darbe girişimiyle ‘hayır’ duygularının istismar edildiğini çok net gördüler. Halkımız diğer derneklere kurban derisi ve hayırda bulunmak için bir hayli tedirginlik yaşıyor. Geçen yıl ‘Nerede kaldınız başkanım? Sizi bekliyoruz. Biz artık diğer hayır kurumlarına güvenmiyoruz, derimizi de vermek istemiyoruz’ diyen çok sayıda insanla karşılaştık. Biz kurum olarak halkımızın güvenini sağladığı ve bu güvenle katkı sağlanan kurumuz. İnşallah bu yıl daha büyük destek göreceğimize inanıyorum.”

 

 “Bu yıl deri toplama mevsimsel olarak şanssız bir döneme denk geldi”

 

Bu yıl deri toplama konusunda mevsimsel olarak şanssız bir döneme denk geldiklerini belirten THK Ünye Şube Başkanı İsmail Sarı, açıklamasını şöyle sürdürdü:

 

“Bu yıl deri toplama mevsimsel olarak şansız bir döneme denk geldiği için topladığımız derileri günlük olarak satışını yaptığımız ekibe teslim ediyoruz.  Bu yüzden 2. güne kalan derilerde tuzlama yapılmasını istiyoruz. Eğer tuzlama yapamıyorlarsa bile biz burada tuzlama yapıyoruz ama tuzlama yapabilmemiz için deriyi evlerinde bekletmesinler.”

 

Sarı, 0452 323 10 42 kurum telefonu, 0544 442 38 15 kurum saymanı ve 0537 455 16 68 numaralı kendi telefonu olmak üzere vatandaşların haftanın 7 günü 24 saat kendilerine ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

Ünye KENT Haber

Anahtar Kelimeler : THK, desteklerinizi, bekliyor!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız