HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ekim 2017 Pazartesi Saat: 10:25

YENİ İSMİYLE YENİ HEDEFLERE

  Ordu Genç Girişimciler Derneği adını Ordu Genç Girişimci İş Adamları Derneği olarak değiştirdi. Kısa adı OGİD olarak değişen dernek bir lansman düzenleyerek hem değişiklikleri kamuoyuna duyurdu hemde belirlenen hedefleri ve planla
YENİ İSMİYLE YENİ HEDEFLERE

 

Ordu Genç Girişimciler Derneği adını Ordu Genç Girişimci İş Adamları Derneği olarak değiştirdi. Kısa adı OGİD olarak değişen dernek bir lansman düzenleyerek hem değişiklikleri kamuoyuna duyurdu hemde belirlenen hedefleri ve planlanan çalışmaları basın mensuplarıyla paylaştı.

Ordu Genç Girişimciler Derneği adında ve logosunda değişikliğe gitti. Ordu'da girişimcilik adına önemli projelere imza atan dernek Ordu Genç Girişimciler Derneği olan adını  Ordu Genç Girişimci İş Adamları Derneği olarak değiştirdi.

2017 yılı mayıs ayı genel kurulu sonrasında yeni bir yönetim kurulu ile 3. dönemine giren OGİD bir lansman düzenleyerek hem değişiklikleri kamuoyuna duyurdu hemde hedefleri ve planlanan çalışmaları basın mensuplarıyla paylaştı.

Lansmanın açılış konuşmasını gerçekleştiren  Ordu Genç Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Samet Aktaş, derneğin isim ve logosunun değiştiğini belirterek; Yeni dönemde derneğin yapılanması ve hedefleri konusunda bazı değişikliklere gittik. Bunlardan bazıları isim ve logo değişikliği vizyon ve misyonumuzun tanımlanması ve hedeflerimizin belirlenmesi oldu.

Derneğimizin daha geniş kitlelere hitap edebilmesi saygınlığının artırılması ve hedeflemiş vizyonu daha kesin belirlemek amacıyla yönetim kurulu kararıyla değiştirme kararı aldık. Değişiklikle çağdaş bir görünüme kavuşan logomuz gençliğin girişimciliğin ve iş dünyasının dinamikliğini yansıtmak için tasarlandı. Üyeleriyle 4 bin kişiye istihdam sağlayan OGİD'in hedeflerini yerel anlamda sosyal fayda üretmek, ulusal anlamda iş dünyasında etkin rol almak ve küresel anlamda ise global bakış açısı ile yurt dışı bağlantıları sağlamak olarak belirledik” dedi.

Lansmana katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, “Tüm üyelere başarılar diliyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : YENİ, İSMİYLE, HEDEFLERE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız