HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ocak 2018 Cuma Saat: 08:45

YARILGAÇ, ÜNYE İİBF'DE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Fiziki kapasitesini her geçen dönem artırmaya devam eden ODÜ 2017 yılında Cumhuriyet Yerleşkesi ve diğer eğitim birimlerinde gerçekleştirilen bakım onarım çalışmaları ile akademik, idari personeline ve öğrencilerine daha modern bir orta
YARILGAÇ, ÜNYE İİBF'DE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Fiziki kapasitesini her geçen dönem artırmaya devam eden ODÜ 2017 yılında Cumhuriyet Yerleşkesi ve diğer eğitim birimlerinde gerçekleştirilen bakım onarım çalışmaları ile akademik, idari personeline ve öğrencilerine daha modern bir ortamda hizmet sunmayı sürdürüyor. Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç 2017 yılı Büyük Onarım İşi kapsamında Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde yapımı tamamlanan yürüyüş yolu ve çalışmaları yerinde inceledi.

Doğrudan temin yoluyla 2017 yılında yapılan Ünye-Fatsa binaları büyük onarım işi kapsamında Ünye İktisadi ve idari Bilimler Fakültesinin etrafına 2 metre genişliğinde 50 metre uzunluğunda yol yapıldı. Bununla birlikte ODÜ’de2017 Yılı Büyük Onarım İşi kapsamında Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde 6 binadaki onarım işlemleri bitirilerek Morfoloji binasının iç ve dış cephe boyası ile çatı gizli olukları, 7 bin metrekarelik dış cephesi ve 5 bin metrekarelik iç cephesindeki boya çalışmaları tamamlandı. Bununla birlikte Fen Edebiyat Fakültesinin 2 bin 700 metrekare ve İlahiyat Fakültesinin 3 bin metrekarelik alanında dış cephe boyası ve oluk imalatları tamamlanarak Güzel Sanatlar Fakültesinin Heykel ve Grafik Tasarım Bölümlerindeki tadilat işleri ile atölyeler ihtiyaca cevap verecek biçimde tadilat edildi. Ayrıca Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun iç cephe boyası tamamlandı.

 

Merkezi Kütüphane Binası Çevre Düzenleme Yapım İşi kapsamında 6 bin 475 metrekarelik alanda peyzaj çalışmaları tamamlanmıştır Cumhuriyet Yerleşkesinde bulunan halı sahanın yanında öğrencilerin açık alanda spor yapabilmelerini sağlamak amacıyla 500 metrekarelik açık alanda fitness aletlerinin bulunduğu bir alan oluşturularak ve çevre düzenleme çalışmaları bitirilerek hizmete açılmıştır. Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi bina terası cam balkon büyük onarım işi kapsamında bulunan 180 metrekarelik 3 adet açık balkon yatayda kapaklı ve düşeyde silikonlu alüminyum giydirme cephe ile kapatılarak projenin bütünlüğü bozulmadan ODÜ’ye 540 metrekare kapalı alan kazandırıldı.

 

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu etrafı 88 metrelik çit ile çevrelenerek Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokuluna 12 metrekarelik güvenlik kulübesi yapılmış ve binanın muhtelif bakım onarım işleri tamamlanmıştır. Ayrıca İkizce Meslek Yüksekokulunun çevre düzenleme ve alt yapı işinde 2 bin 485 metrekarelik alanında peyzaj ve alt yapı çalışmaları gerçekleştirildi.

 

 

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Hızla artan öğrenci sayımız ve yürüttüğümüz önemli bilimsel çalışmalarla geleceği inşa etmeye çalıştığımız Üniversitemizde, göreve geldiğimiz günden beri yapılaşma faaliyetlerini bir adım öne çıkararak kurumumuza ve şehrimize katkı sağlamayı sürdürmekteyiz. Üniversite olarak kurumsal gelişimimizi nitelikli bir şekilde her geçen gün devam ettirmekte ve fakültelerimize bir yenisini daha ekleyerek öğrencilerimize çağdaş bilimin gerektirdiği bilgi ve uygulamaların en iyi şekilde öğretilmesine imkân sağlamaktayız. Bunun yanı sıra teknolojinin ve modern çağın tüm gereksinimlerinin bulunduğu dünya standartlarında kaliteli alt yapı koşullarına sahip eğitim alanlarını öğrencilerle buluşturma noktasında önemli çaba sarf etmekteyiz. Ordu Üniversitesi olarak 23 bin öğrencimizle her geçen yıl büyümekte ve öğrenci sayımızı bir önceki yıla oranla artırmaktayız. Buna bağlı olarak ihtiyaçlar da zamanla çoğalmakta. Her türlü ihtiyacının karşılanması için bütün imkânlarımızı seferber ederek yaptığımız bu çalışmalarla Üniversitemizin her biriminde akademik, idari personelimize ve öğrencilerimize daha ferah, kullanışlı bir ortam oluşturmaya devam etmekteyiz.” şeklinde konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız