HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Şubat 2018 Çarşamba Saat: 08:04

Bayan Yavuz, Beyaz Meleklerle Buluştu

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bugün Ahmet Cemal Mağden Huzurevi ile Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne sürpriz ziyaretlerde bulundu.
Bayan Yavuz, Beyaz Meleklerle Buluştu

 

Ordu Valisi  Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz,  bugün Ahmet Cemal Mağden Huzurevi ile Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne sürpriz ziyaretlerde bulundu.

 

Fırsat bulduğu her anı sosyal hizmet faaliyetleri için değerlendiren Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, yeni haftanın ilk sürpriz ziyaretini Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’ne gerçekleştirdi.

 

Huzurevi sakinleri ile sohbet ederek hatırlarını soran Selda Yavuz, bir istek ve dileklerinin olup olmadığını  sordu.

Selda Yavuz, ”Yaşlılarımızı ziyaret ederek, onların duasını almak en büyük arzumuz. Elimden geldiğince onları unutmamaya, ziyaret etmeye önem veriyorum. Hepsini çok seviyorum. Bugün de huzurevi sakinlerimize sürpriz ziyarette bulunmak istedim. Gözlerindeki  o mutluluğu, yaşama sevincini görünce ben de çok mutlu olduğumu özellikle belirtmek istiyorum” dedi.

 

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un sürpriz ziyareti karşısında mutluluklarını gizleyemeyen huzurevi sakinleri, ”Selda Yavuz Hanımefendi bizleri sık sık ziyarete gelerek, hatırımızı soruyor. Bugün yaptığı ziyaret, bizleri ziyadesiyle memnun etti. O kadar sıcakkanlı ve  içten ki, duygularımızı ifade etmekte zorlanıyoruz. Hatırlanmak çok güzel” diyerek, duygularını dile getirdiler.

 

Selda Yavuz, sürpriz  ziyareti kapsamında Ahmet Cemal Mağden Huzurevindeki el sanatları atölyesini de gezerek,  huzurevi sakinleri tarafından yapılan filografi, ahşap yakma, atık malzemelerin değerlendirilmesi çalışmaları başta olmak üzere el sanatlarını  yakından inceleyerek, Huzurevi Müdürü Ümit Bayramiç’ten detaylı bilgi aldı.

 

Huzurevi Müdürü Ümit Bayramiç, huzurevi sakinleri tarafından ortaya çıkarılan el sanatları çalışmalarının, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanacak Yaşlılar Haftası'nda sergileneceğini ifade etti.

 

Beyaz Melekler, Bayan Yavuz’u Sevgi Yağmuruna Tuttu

 

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz ikinci sürpriz ziyaretini Altınordu ilçesi Karacaömer mahallesinde bulunan Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yaptı.

 

Selda Yavuz’u karşılarında görünce “Vali Anne” diyerek  sarılan ve uzun süre bırakmayan Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin beyaz melekleri, sevginin gücünü birkez daha hissettirdiler.

 

Selda Yavuz, Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan engellilerin odalarını ve  yaşam alanlarını gezerek, onlarla sohbet etti.

 

“Yeni haftaya önce  huzurevi sakinlerimize, sonra da benim beyaz meleklerime sürpriz ziyarette bulunarak başlamak istedim. Biraz ilgi ve sevgi  göstermek, onlarla biraraya gelmek benim için çok önemli. Burada düzenlenen etkinliklere katılmaya özen gösteriyorum ancak bugün sürpriz ziyaret yapmak, onlarla buluşmak istedim. Sevinç ve mutluluklarına hepimiz şahit olduk” diyen Selda Yavuz, "Ordululardan isteğim, hem huzurevi sakinlerimiz, hem de Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan engelli vatandaşlarımızı ziyaret etmeleri ve onlara sevgilerini vermeleridir” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : Bayan, Yavuz, Beyaz, Meleklerle, Buluştu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız