HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Temmuz 2019 Cuma Saat: 08:19

KULAÇLAR ORDU’DA ATILIYOR

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan Paletli Yüzme  Bireysel B, Yıldız ve Küçükler 15 Temmuz Şehitlerini Anma Türkiye Yaz Şampiyonası 12-14 Temmuz 2019 tarihleri arasında Ordu’da organize edilecek
KULAÇLAR ORDU’DA ATILIYOR

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan Paletli Yüzme  Bireysel B, Yıldız ve Küçükler 15 Temmuz Şehitlerini Anma Türkiye Yaz Şampiyonası 12-14 Temmuz 2019 tarihleri arasında Ordu’da organize edilecek.

Ordu’da önemli organizasyonların yapıldığının altını çizen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ordu’da düzenlenen sportif faaliyetler her geçen gün artıyor özellikle son üç yılda olduğu gibi 2019 yılında da büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Özellikle Salonlarımızın bakımlı olması, Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılması, personelimizin çalışkanlığı, Başta Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin, Kaymakamlarımızın, ilçe Belediye Başkanlarımızın ve Kurum Müdürlerimizin spor organizasyonlarına destek vermesi ile ilimizde spor ivme kazandı.

Paletli Yüzme Türkiye Yaz Şampiyonası hakkında konuşan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, 12-14 2019 tarihleri arasında Ordu’da Paletli Yüzme Şampiyonası yapılacak. İlimizde gerçekleştirilecek olan şampiyonaya Türkiye’mizin her köşesinden 300 sporcu, hakem, idareci ve antrenör olmak üzere toplam 500 kişi katılacak.

            Bu şampiyona ilimizde Sualtı Sporlarının gelişmesi için çok önemli. Bu şampiyona İle birlikte ilimize getirdiği ekonomik katkı yanında Sualtı Sporlarımızdaki sporcu  sayısının artmasına şüphesiz vesile olacaktır.(Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : KULAÇLAR, ORDU’DA, ATILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız