HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Ekim 2019 Pazartesi Saat: 09:45

FATSA, ‘1’ LE AVUNDU:0-0

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele temsilcimiz Fatsa Belediyespor, sahasında oynadığı maçta İzmir temsilcisi Karşıya ile 0 berabere kaldı.                 Fatsa ilçe Stadı’nda oynanan ve Enver  Aydın, Murat Şimşek ve Oğuzhan Y
FATSA, ‘1’ LE AVUNDU:0-0

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele temsilcimiz Fatsa Belediyespor, sahasında oynadığı maçta İzmir temsilcisi Karşıya ile 0 berabere kaldı.

                Fatsa ilçe Stadı’nda oynanan ve Enver  Aydın, Murat Şimşek ve Oğuzhan Yazır’ın görev yaptığı maçta Fatsa Belediyespor, Ömürcan Çavuşoğlu, Ergin Kankal(Dak 70 Zeki Sinanoğlu), Rıdvan Sönmez, Onur Hafızoğlu (Dak 46 Oktay Taze), Mehmet Seçme, M.Ali Yenilmez, İ.Can Çavuşluk (Dak 79 Abdullah Yurttaş), Fatih Arat, Mehmet Berber, Şefik Koz ve Recep Yaşar’lı kadrosuyla sınav verdi.

                Bu arada Fatsa Belediyespor’un mücadele ettiği TFF 3.Lig 2. Grupta 6.hafta da oynanan diğer maçlarda da şu sonuçlar alındı:

                Elazığ Belediyespor 0 Turgutluspor 3, Ağrı 1970 Spor 2 Belediye Dericespor 1, Kemer 2003 Spor 2 Kozanspor 1, Payasspor 4 Cizrespor 3, Alemdağspor 1 Erbaaspor 1, Esenler Erokspor 1 Büyükçekmece Tepecikspor 0  ve Kocaelispor 0 Ofspor 1.

Öte yandan TFF 3.Lig 2.grupta mücadele eden ve 6.haftayı bir puanla geçen  bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor’da 7.hafta da deplasmanda Erbaaspor’a karşılaşacak. Müsabaka 9 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 14:30’da oynanacak.

               

Anahtar Kelimeler : FATSA, ‘1’, LE, AVUNDU:0-0

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız