HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Eylül 2020 Çarşamba Saat: 09:57

“LİDER BAŞLADIK, LİDER BİTİRMEK İSTİYORUZ”

52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp, sezonun ilk maçına galibiyetle başladıklarını belirterek, “Lider başladık, lider bitirmek istiyoruz” dedi. Turnasuyu’nda bulunan 52 Orduspor tesislerinde basın açıklaması yapan Alp, teknik hey
“LİDER BAŞLADIK, LİDER BİTİRMEK İSTİYORUZ”

52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp, sezonun ilk maçına galibiyetle başladıklarını belirterek, “Lider başladık, lider bitirmek istiyoruz” dedi.

Turnasuyu’nda bulunan 52 Orduspor tesislerinde basın açıklaması yapan Alp, teknik heyet ve futbolcuları göstermiş olduğu performanstan dolayı tebrik etti.

“GALİBİYETLE BAŞLAMAK ÖNEMLİYDİ”

52 Orduspor FK olarak misli.com 3. Lig 4. Gruptaki yeni sezonun ilk maçında Pazar günü Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile oynadıkları maçı 4-2 'lik skorla kazandıklarını anımsatan Alp, “Grubumuzda birinci hafta oynanan müsabakalar sonucunda lider başladık, inşallah sezon sonunda da lider bitirerek, şampiyonluk hedefimize ulaşırız. Tabii lig uzun bir maraton! Sezona galibiyet ile başlamak bizim için önemliydi. İstediğimiz sonucu alarak, başladığımız için de mutluyuz. Teknik Heyet ve oyuncularımızı göstermiş oldukları üstün performanslarından dolayı tebrik ediyoruz. Çok daha farklı bir galibiyetle de bitirebilirdik. Son dakikaya kadar ciddi ve konsantre bir oyun sergilediler” diye konuştu.

“MUĞLASPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK”

Ligin 2. Haftasında 26.09.2020 Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Muğlaspor karşılaşmalarının çalışmalarına başladıklarını belirten Alp, “Muğlaspor ile deplasma ndakarşılaşacakları müsabakaya oyuncularımız izin kullanmadan Pazartesi gününden itibaren antrenmanlara başladı. Covid-19 testleri pozitif çıkan 3 futbolcumuz ile sakat oyuncumuz Sebahattin Usta dışında tam kadro çalışıyoruz. Yalnız bir oyuncumuz Perşembe günü yaptıracağımız Covid-19 testlerinden sonra negatif çıkarsa antrenmanlara katılacak. Biz, 52 Orduspor FK olarak, içinde bulunduğumuz pandemi salgınından etkilenmemek için, hijyene çok dikkat ediyoruz.

Muğla deplasmanına THY ile Cuma günü hareket edeceğiz. Cumartesi müsabakayı oynayıp, Pazar günü Ordu' ya geri döneceğiz. Hedefimiz bu önemli deplasman maçında da 3 puan alarak Ordu' ya dönmektir” ifadelerini kullandı.

“DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Bizleri ilk maçımızda yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz diyen Alp,

Sezonun bu açılış müsabakasında karşılaştığımız Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçında bizleri yalnız bırakmayan Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e, Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e, Ak Parti Ordu İl Başkanı Sayın Halit Tomakin'e, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Mustafa Genç'e ve müsabaka saatinden 3 saat öncesinde oyuncularımıza destek ve moral vermek üzere tesislerimiz önüne gelen taraftar gruplarımıza teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız