HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Şubat 2021 Perşembe Saat: 09:56

BAL LİGİ HEYECANI UZADIKCA UZUYOR

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Nihat Özdemir Bölgesel Amatör Lig ile Amatör Lig maçlarının,  ‘En erken nisan ayından önce bu amatör maçları oynatmamız mümkün değil’ dedi. Başkan Özdemir, konuya yönelik yaptığı açıklama
BAL LİGİ HEYECANI UZADIKCA UZUYOR

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Nihat Özdemir Bölgesel Amatör Lig ile Amatör Lig maçlarının,  ‘En erken nisan ayından önce bu amatör maçları oynatmamız mümkün değil’ dedi.

Başkan Özdemir, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Maçların oynanması için herkesin talepleri var. Bu kategorilerde 117 bin maç oynanıyor. 320 bin amatör futbolcu var. Eğer futbol oynarlarsa bir şeyler kazanıp hayatlarını devam ettirecekler. Cumhurbaşkanımıza da gidiyorlar futbolcular, diyorlar ki bizim liglerimiz oynanmıyor. Cumhurbaşkanımız da konuyu Spor Bakanlığı’na havale ediyor. Bizim de başkan yardımcımız Ali Düşmez, hatta Mehmet Baykan, bu konular üzerine çalışıyorlar.

Biz de oynatmak istiyoruz. Nasıl oynatacağımız konusuna çalışıyoruz. Hedefimiz oynatmak. 15 Şubat’tan itibaren nasıl transfer yapacaklarını açıklayacağız. Eğer karar verirsek hazırlık için de bir müddet vermemiz gerekecek. En erken nisan ayından önce bu amatör maçları oynatmamız mümkün değil. Maçları oynatırken bunların test olma durumu var. Aşı olma mecburiyeti olabilir. Seyahat durumları var. Maddi olarak testi kaldıramazlar. Beşiktaş’ı bile bu mali yük zorluyor. 2 ve 3’üncü lig takımlarının çektiği sıkıntıları ben biliyorum. Maddi sıkıntıları biliyoruz.”

 

Anahtar Kelimeler : BAL, LİGİ, HEYECANI, UZADIKCA, UZUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız