HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Ekim 2021 Perşembe Saat: 09:01

TÜRKİYE, HESAP DEFTERİNİ YENİDEN AÇTI

Dünya Kupası Elemelerinde G grubunda mücadele eden Ay Yıldızlı milli takımın, 97 yıl sonra  2-1 Letonya galibiyetiyle hesap defterini yeniden açtı. Milliler, kasım ayında da Cebelitarık ve Karadağ ile karşılaşacak. 2 maçtan çıkaraca
TÜRKİYE, HESAP DEFTERİNİ  YENİDEN AÇTI

Dünya Kupası Elemelerinde G grubunda mücadele eden Ay Yıldızlı milli takımın, 97 yıl sonra  2-1 Letonya galibiyetiyle hesap defterini yeniden açtı.

Milliler, kasım ayında da Cebelitarık ve Karadağ ile karşılaşacak. 2 maçtan çıkaracağımız 6 puanla elemeleri 21 puanda tamamlayacağız. Hollanda da aynı performansı devam ettirip kalan 2 maçını kazanması durumunda grup liderliğini garantilemiş olacak. Onlar için son haftadaki Norveç mücadelesi prestij karşılaşmasına da dönebilir.

Norveç, Kasım ayında Letonya’yı mağlup ederse son hafta Hollanda deplasmanına 20 puanla gidecek. Kazanırlarsa; Dünya Kupası hayalimiz son bulacak. Kaybederlerse; play-off yolumuz açılacak.

Norveç’in son hafta Hollanda ile berabere kalması, bizim iki maçı kazanmamız halinde iş averaja kalacak. Ancak şu anda averaj olarak Norveç, bizden daha iyi durumda bulunuyor. Son iki maçta kazanırken aynı zamanda fark da yapmamız gerekecek. Milliler’in Katar yolu kendi performansından çok rakiplerinin alacağı sonuçlara göre de şekillenecek.

Avrupa Elemelerinde 10 grupta mücadele edecek 55 takımdan 13'ü, maçların ardından 2022 Dünya Kupası'na katılma şansı elde edecek.

Bilindiği gibi gruplarını lider tamamlayan takımların doğrudan katılacağı FIFA Dünya Kupası'na katılacak diğer 3 takım ise play-off turu maçlarının ardından belli olacak.

10 grup ikincisi ve UEFA Uluslar Ligi'nde Dünya Kupası vizesi alamayan en iyi dereceye sahip iki takımın katılacağı play-off turu maçlarının ardından Avrupa Elemeleri, son bulacak.

Tek maç eleme usulüyle oynanacak 12 takımlı play-off maçlarının ardından Dünya Kupası'na katılacak diğer 3 ülke de belli olacak.

Öte yandan G grubunda son iki hafta maçları öncesinde puan durumu şöyle:

Hollanda 19, Norveç 17, Türkiye 15, Karadağ 11, Letonya 5 ve Cebelitarık 0.

 

 

Anahtar Kelimeler : TÜRKİYE, HESAP, DEFTERİNİ, YENİDEN, AÇTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız