HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Aralık 2016 Cumartesi Saat: 07:08

LUBE AYAR, BUGÜN ORDU’DA

Gazeteci – yazar Lube Ayar, “ne şikesi memleket elden gidiyor” kitabı imza günü ve şike süreci ile ilgili olarak söyleşi gerçekleştirmek üzere ordu Fenerbahçeliler derneğinin davetlisi olarak bugün Ordu’ya geliyor. Dernek Başkan Ya
LUBE AYAR, BUGÜN ORDU’DA

Gazeteci – yazar Lube Ayar, “ne şikesi memleket elden gidiyor” kitabı imza günü ve şike süreci ile ilgili olarak söyleşi gerçekleştirmek üzere ordu Fenerbahçeliler derneğinin davetlisi olarak bugün Ordu’ya geliyor.

Dernek Başkan Yardımcısı Melih Acar basına yapmış olduğu yazılı açıklamada şunları kaydetti;

“Ordu Fenerbahçeliler Derneği olarak 2003 yılından bu yana faaliyette olduklarını, ancak derneğin 2007 yılından sonra gayrı faal bir durumda olduğunu 2015 yılında yapılan olağanüstü kongre ile Bahadır Baş Başkanlığında yeni bir yönetim oluşturduklarını söyledi.

Yeni yönetim olarak ilk iş olarak fiziki mekan değişikliğini gerçekleştirdik. Derneğimizi “Düz Mahalle Kültür Cad. Kızılay İş Merkezi No:12/6 Kat:4 Adresine taşıdık. Yeni hizmet binamızı baştan organize ettik.

Gazeteci Yazar Lube Ayar’ı 10 Aralık Cumartesi günü dernek merkezinde ağırlayacağız. Kendisi “Ne Şikesi Memeleket Elden Gidiyor “ kitabının imza gününe katılacak. Aynı zaman 3 Temmuz süreci ile ilgili olarak Derneğimizi ziyaret eden konukları bilgilendirecek bir söyleşi gerçekleştirecek.

10 Aralık Cumartesi Günü  Saat 13:30- 17:00 saatleri arasında dernekte gerçekleşecek etkinliğe bütün Fenerbahçelileri davet ediyoruz.”

Lube AYAR KİMDİR?

2006 Yılında Türk Gazeteciler Derneği tarafından yılın gazetecisi ve Metin Göktepe ödüllerini aldı. Firar kitabının yazarı. 2004 yılında Kelebek Operasyonu adı verilen soruşturma sırasında elde edilen bilgileri iddianamenin hazırlanmasından sonra toplumla paylaştı.

Sporun kirli dünyasını, suç örgütleriyle olan ilişkileri ortaya çıkartan yazıları büyük yankı yarattı. Dönemin yöneticileri gereken ilgiyi göstermeseler de kamuoyu rahatsızlığını gösterdi. 3 Temmuz’da başlayan soruşturma sonrasında, servis gazeteciliğine, hukuka aykırı yöntemlerin genişlemesine karşı çıktı.

Son Kitabı 3 Temmuz Süreci ile ilgili “Ne Şikesi Memleket Elden Gidiyor” ile İkinci Kitabını Yazdı. Kitap özellikle Fenerbahçe taraftarlarından büyük ilgi gördü.” (Ordu Yeni Haber) 

Anahtar Kelimeler : LUBE, AYAR, BUGÜN, ORDU’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız