HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Ocak 2022 Çarşamba Saat: 09:38

11 BÖLGEDE SEÇMELER TAMAMLANDI

Kadın Milli Takımlar tarafından gerçekleştirilen ve 2005 - 2006 - 2007 - 2008 - 2009 doğumlu oyuncuları kapsayan seçmeler Samsun ve Trabzon etaplarıyla  tamamlandı. Alt yaş gruplarında oyuncu havuzunu genişletmeyi hedefleyen seçmeler, kası
11 BÖLGEDE SEÇMELER TAMAMLANDI

Kadın Milli Takımlar tarafından gerçekleştirilen ve 2005 - 2006 - 2007 - 2008 - 2009 doğumlu oyuncuları kapsayan seçmeler Samsun ve Trabzon etaplarıyla  tamamlandı.

Alt yaş gruplarında oyuncu havuzunu genişletmeyi hedefleyen seçmeler, kasım ayı içerisinde İstanbul'da yapılan iki etapla başlayarak sırasıyla Ankara, İzmir, Sakarya, Bursa, Kayseri ve Diyarbakır'da devam etti. Aralık ayı içerisinde ise Antalya, Adana, Samsun ve Trabzon'da seçmeler yapıldı.

 U 17 Kız Milli Takım Teknik Direktörü Nazlı Ceylan Demirbağ, U 15 Kız Milli Takım Teknik Direktörü Aytürk Kıyıcı, Kadın Milli Takımlar Kaleci Antrenörü Bilge Aydın tarafından yürütülen organizasyona 103 kulüpten 914 oyuncu katılım sağladı.

Toplam 11 bölgede gerçekleştirilen seçmelerin oyuncu değerlendirmelerinde; toplu - topsuz oyundaki etkinlik, atletik performans, oyun görüşü, savunma ve hücum yönleri gibi parametreler göz önünde bulunduruldu. Pandemi ve mevsimsel şartlar doğrultusunda kalan diğer bölgelerde de seçme organizasyonlarına devam edilmesi planlanıyor.

Anahtar Kelimeler : 11, BÖLGEDE, SEÇMELER, TAMAMLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız