HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Aralık 2016 Cuma Saat: 09:16

FATSA BELEDİYESPOR’DA NOKTA TRANSFER

Bal Ligi 4.Grup’ta ilk devreyi gösterdiği üstün performans ile Güzelorduspor’un hemen arkasında ikinci sırada tamamlayan Fatsa Belediyespor, devre arası kampı için gittiği Antalya’da ligin ikinci yarısına hazırlanırken bir taraftan ha
FATSA BELEDİYESPOR’DA NOKTA TRANSFER

Bal Ligi 4.Grup’ta ilk devreyi gösterdiği üstün performans ile Güzelorduspor’un hemen arkasında ikinci sırada tamamlayan Fatsa Belediyespor, devre arası kampı için gittiği Antalya’da ligin ikinci yarısına hazırlanırken bir taraftan hazırlık karşılaşmaları oynuyor diğer yandan da Başkan Ayhan Demir’in açıkladığı üzere nokta transferlerini de başladı.

         Devre arası kampı için Antalya’da bulunan Fatsa Belediyespor, ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürüyor. Kamp programında 4 hazırlık karşılaşması bulunan sarı-lacivertli takım ilk maçını Cüneyt Tiryaki’nin takımı Serik Belediyespor ile oynadı. Mücadelede iyi bir performans ortaya koyan Fatsa Belediyespor rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı. Fatsa Belediyespor’un gollerini Tunahan Bilgin, Tayfun Ertem ve yeni transfer Utku Başman kaydetti.

         Kulüp Başkanı Ayhan Demir’in şampiyonluk yolunda nokta transferler yapacaklarını açıklamasının ardından Fatsa Belediyespor iki etkili oyuncuyu renklerine bağladı. Sarı-lacivertliler Eğirdirspor’da forma giyen kanat oyuncusu Utku Başman ve Sandıklıspor’dan da orta saha oyuncusu Eray Topçuoğlu ile anlaşmaya vardı.

         BAL 7.Grup Isparta temsilcisi Eğirdirspor'dan transfer edilen 27 yaşındaki sağ ve sol kanat oyuncusu Utku Başman 2012-2013 sezonunda Payasspor ile Bal Ligi  4.Grup'ta namağlup şampiyonluk yaşadı. Sezonu 23 maçta 5 golle tamamlayarak oynadığı futbolla takımının şampiyonluğuna katkı sağlayan Utku Başman, “2.Yarıda Fatsa Belediyespor'un şampiyonluğu için mücadele edeceğim, inşallah şampiyonlukla biter bu güzel öykünün sonu. Bana güvenen hocalarıma teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

         Sarı-lacivertlilerin bir diğer transferi ise 7.Grup Afyon temsilcisi Sandıklıspor'dan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Eray Topcuoğlu. Başarılı futbolcu sezonun ilk yarısında Sandıklıspor formasıyla 10 maça çıkarak 1 gol kaydetmişti. Fatsa Belediyespor’un orta sahasına hareketlilik getirecek oyuncu kariyerinde U-21 Liginde 64 maça çıkarak 10 Gol, Türkiye Kupası’nda 5 maçta 1 Gol, 2.Lig’de 79 maçta 8 gol, 3.lig’de 73 maçta 8 gol ve Bal Ligi’nde de 53 maça çıkarak 16 gol kaydetti.(Spor Aksiyon)

 

Anahtar Kelimeler : FATSA, BELEDİYESPOR’DA, NOKTA, TRANSFER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız