HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Ocak 2017 Cuma Saat: 07:14

TFF, ÇAYBAŞI BELEDİYESPOR DEDİ

Ordu 1.Amatör Lig B Grubu’nda ligin 8.haftasında Fatsa Ek Sahada oynanan ve Çaybaşı Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile devam ederken çıkan saha olayları nedeniyle maçın hakemince tatil edilen maçla ilgili karar TFF Yönetim Kurulu taraf
TFF, ÇAYBAŞI BELEDİYESPOR DEDİ

Ordu 1.Amatör Lig B Grubu’nda ligin 8.haftasında Fatsa Ek Sahada oynanan ve Çaybaşı Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile devam ederken çıkan saha olayları nedeniyle maçın hakemince tatil edilen maçla ilgili karar TFF Yönetim Kurulu tarafından verildi.

                Ordu 1. Amatör Lig B Grubu 8.Hafta karşılaşmasında Fatsa Ek Sahada oynanan Çamaşspor-Çaybaşı Belediyespor müsabakası 2-1 konuk takımın üstünlüğü ile devam ederken ev sahibi takım oyuncularının ve yedek kulübesinin golden sonra maçın hakeminin üzerine yürümeleri sonrası hakem tarafından saha güvenliği olmadığı gerekçesiyle tatil edilmişti. Alper Gürsoy, Burak Taştemel, Yunus Dolu hakem üçlüsünün yönettiği maçın 78.dakikasında çıkan saha olayları nedeniyle maçın orta hakemi saha güvenliğini gerekçe göstererek tatil kararı vermiş ve maçla ilgili karar TFF Yönetim Kurulu’na bırakılmıştı.

                Bu arada TFF Yönetim Kurulu’nun yaptığı toplantıda maçla ilgili raporlar incelenerek 78.dakikada hakem kararı ile tatil edilen müsabakada Çaybaşı Belediyespor’un 3-0 galibiyetine hükmedildi. TFF Yönetim Kurulu Çaybaşı Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile devam ederken tatil edilen maçta konuk takımı 3-0 hükmen galip ilan ederken Çamaşspor’a puan silme yönünde bir ceza kararı vermedi.

                Öte yandan B Grubunda haftayı 3. Sırada bitiren Çaybaşı Belediyespor, TFF Yönetim Kurulu’nun hükmen galibiyet kararının ardından puanını 22’ye yükselterek grupta Kumruspor’un önünde ve Ünye 1957 Spor’un hemen arkasında ikinci sıraya yerleşti.(Haber Mehmet Topkaraoğlu)

 

Anahtar Kelimeler : TFF, ÇAYBAŞI, BELEDİYESPOR, DEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız