HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Ocak 2018 Cuma Saat: 09:24

İşi zordan da zor

x-Orduspor’da organize edilen Seçimli Olağan Genel sonrasında seçime katılan üyelerin tümünün oyunu alan Suat Deniz başkan seçildi. x-Deniz’in başkanlığı için, diğer iki aday Yılmaz Keskin ile Eyüp Camcı birleşti. ORDUSPOR’UN
İşi zordan da zor

x-Orduspor’da organize edilen Seçimli Olağan Genel sonrasında seçime katılan üyelerin tümünün oyunu alan Suat Deniz başkan seçildi.

x-Deniz’in başkanlığı için, diğer iki aday Yılmaz Keskin ile Eyüp Camcı birleşti.

ORDUSPOR’UN YENİ BAŞKANI ‘DENİZ’

Orduspor’da Seçimli Olağan Genel Kurul yapıldı . Üç aday Yılmaz Keskin, Eyüp Camcı  ve Suat Deniz’in tek adayda birleşmelerinin ardından, üyelerin tamamının oyunu alan Suat Deniz, Orduspor’un yeni kulüp başkanı oldu.

            Deniz, başkan seçilmedikten sonra yaptığı açıklamada,  “Bu şehrin bir tane takımı var, o da tek bir ismi olan Orduspor’dur” görüşünü dile getirdi.

            Deniz, daha sonra şunları vurguladı:

            “Zor dönemler geçirdik. Peşinden gelen kırgınlıklar ve yorgunluklar birçok taraftarın ve birçok yöneticinin yıprandığını ben burada anladım. Yaptığım ziyaretlerde dışarıdan baktığım gözle anladığım tek bir gerçek vardı; bu şehrin bir tane takımı var, o da tek bir ismi olan Orduspor’dur. Bu Orduspor öyle bir marka ki, İstanbul’da kime söyleseniz saygı duyar, 81 vilayette kime söyleseniz bilir. Biz bu anlamda çok önemli bir değere sahip çıkmak için göreve talip olduk.”

Çok kısa bir sürede takımla ilgili yapmamız gereken ne varsa, bütün çalışmaları başlattık diyen Deniz, açıklamasını şöyle noktaladı:

“Yeni teknik sorumluyu göreve getirip bu süreci başlatacağız. Önümüzde çok avantajlı yeni yılın hazırlığını da yapabileceğimiz yaklaşık 4 aylık sezon var. Bu sezonu en iyi yerde bitirebilmek için mücadele edeceğiz. Kısa sürede gelecek olan değil, uzun sürede gelecek olan başarının temellerini attık. 50’nci yılda yeniden diriliş sloganı Allah nasip ederse 51’inci yılda yeniden başlamış olur.”

(Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : İşi, zordan, da, zor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız