HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Kasım 2020 Perşembe Saat: 10:11

BELEDİYELER, İZMİR’İN YARALARINI SARIYOR

İzmir Depremi’nde yaşanan felaketin ardından tek vücut olan ülkemiz depremin yaralarını sarma noktasında binlerce kampanya düzenledi. Karadeniz’deki belediyeler de İzmir için düzenlenen yardım seferberliğine kayıtsız kalmadı. 15 ilçe
BELEDİYELER, İZMİR’İN YARALARINI SARIYOR

İzmir Depremi’nde yaşanan felaketin ardından tek vücut olan ülkemiz depremin yaralarını sarma noktasında binlerce kampanya düzenledi. Karadeniz’deki belediyeler de İzmir için düzenlenen yardım seferberliğine kayıtsız kalmadı. 15 ilçe belediyesinin hazırladığı yardım paketleri kamyonlara yüklendi ve İzmir Büyükşehir Belediyemize ulaştırılmak üzere yola çıktı. 

DEPREMZEDELERİN SOFRALARINA TAT, KALPLERİNE MUTLULUK  

Doğu Karadeniz’den hareket eden yardım kamyonları, destekte bulunacak ilçe belediyelerine uğrayarak her yörenin kendine has ürünleriyle doldu. Piraziz ve Gülyalı belediyeleri de fındık ezmelerinden oluşan kolileri yardım kamyonuna yükledi. Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Yöremize ait fındık ezmelerinden oluşan paketleri İzmir Büyükşehir Belediyemize ulaştırmak üzere yolcu ettik. Depremzede yurttaşlarımızın sofralarına tat, kalplerine mutluluk versin” dedi. 

TUNÇ SOYER’DEN BİRLİKTELİK VURGUSU

Karadeniz’den Dayanışma Yaşatır sloganıyla gönderilen yardımlarla ilgili paylaşımlara dikkat çeken  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç Soyer, “Dayanışma güçlendirir. 15 belediyenin depremden etkilenen hemşehrilerimiz için yaptığı paylaşım çok değerli. Bizler dayanıştıkça, paylaştıkça güçleneceğiz” dedi. 

Yardım kampanyası düzenleyen belediyeler arasında Ardanuç, Artvin, Arhavi, Atakum, Beşikdüzü, Borçka, Damal, Fındıklı, Gülyalı, Hanak, Hopa, Kemalpaşa, Merzifon, Piraziz ve Şavşat yer alıyor. 

 

 

Anahtar Kelimeler : BELEDİYELER, İZMİR’İN, YARALARINI, SARIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız