HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ekim 2022 Pazartesi Saat: 14:51

İYİ PARTİ’DE 5. YIL HEYECANI

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, İYİ Parti'nin Kuruluş yıldönümü ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.
İYİ PARTİ’DE 5. YIL HEYECANI


 

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, İYİ Parti'nin Kuruluş yıldönümü ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Şentürk, yayınladığı mesajında "25 Ekim 2017’de Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde kurulan partimizin bugün kuruluşunun 5.yıl dönümünü kutluyoruz.

Kuruluşumuzdan bugüne gelene dek çok zorlu yollardan geçtik. Partimizin üzerine atılmadık iftiralar kalmadı. Yeri geldi ihanete de uğradık. Ama herkese inat hala dimdik ayaktayız. Bizim yanımızda milletimiz, başımızda da Genel Başkanımız Meral Akşener var. Partimizin kurulduğu gün milletimizin umudu olduk. Milletimize, ülkemize hizmet için daha nice yıllar çalışacağız. Çünkü milletimizin bize ihtiyacı var” dedi.

 

"İKTİDAR OLDUĞUMUZ AN YAPILACAKLAR BELLİ"

 

Şentürk, mesajının devamında ise; “Partimizi en üste taşıdığımız gün, Türkiye’de kadınları, çocukları ve hayvanları istismar edenler en ağır cezayı alacaklar. Çiftçi ürettiği ürünün değerinde kazanç elde edecek. Mazot, ilaç ve gübre ile mücadele etmeyecek.

Asgari ücretle çalışan işçi kardeşlerimizin 4 gözle yılbaşında beklediği zam, beklediğinin çok çok üstünde olacak. Yok öyle Cumhurbaşkanı maşına kepçeyle zam yapıp işçiye çay kaşığıyla vermek. Yıllarca çalışıp tam rahata erdim diyen emeklilerimiz de hak ettiklerini alacak. Bizler her şeyin hesabını kitabını yapıyoruz.

Milletimizin çektiği çileyi en iyi biz biliyoruz. Türkiye’de kaybolan adaleti biz yeniden getireceğiz. Bu yüzden ‘Millet Bizi Çağırıyor’ diyoruz. Her geçen gün güçleniyoruz. Gücümüzün farkına varanlar bizleri türlü yıldırma politikalarıyla sindirmeye çalışıyorlar. Hatta çamur at izi kalsın hesabı yaparak işi iftiralara kadar götürüyorlar. Bizler milletimizin dertleriye dertlenirken onlar bizi nasıl alaşağı edebilirizin derdine düşmüşler.

 

"MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR"

 

Partimizin her bir üyesi ile birlikte gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştık. Bir günden bir güne en zor anımızda bile of demedik. Çünkü bizler iyi bir aileyiz. Ailenin ne olduğunu çok iyi biliriz. Aile olmak iyi olmaktan geçer. Aile demek, yeni aileler bulunduğunda sana emek veren sana güvenen insanlara sırtını dönmek değildir.

Aile olmak, karşılıklı saygıyla, sevgiyle, güvenle ve inanç ile sağlanır. Çok şükür ki biz aile ruhuna sahip olamayanlardan kurtulduk ve bugün çok daha güçlü ve mutluyuz. ‘Millet Bizi Çağırıyor’ diyerek çıktığımız bu yolda kuruluş yıldönümümüzü kutlar, daha nice yıllar dilerim.” İfadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler : İYİ, PARTİ’DE, 5., YIL, HEYECANI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız