HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 13:47

“14 MAYIS SON GÜN OLACAK”

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Onur Şahin, seçim çalışmalarını bugün Altınordu İlçesinde Kamu kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdürdü. Kamu da ücret adaletsizliğine dikkat çeken Onur Şahin; “Devlet çal
“14 MAYIS SON GÜN OLACAK”

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Onur Şahin, seçim çalışmalarını bugün Altınordu İlçesinde Kamu kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdürdü.

Kamu da ücret adaletsizliğine dikkat çeken Onur Şahin; “Devlet çalışanları arasında adil olmalı. AKP iktidarı her konuda yaptığı ve huzursuzluk yaratan ayrımı çalışanları arasında da yapmaktadır. Bugün kamuda çalışan taşerondan geçen işçisine 28.000 TL,  kadrolu işçisine 48.000 TL  verirken memur statüsünde olan Mühendis ve personeline  20.000 TL vermesi adaletsizliktir. İşçisine verilen bedel haklı ve doğrudur. Bu hakkı adil olarak sorumluluk alan personeline de yansıtması gerekir. Biz, İYİ parti olarak bu adil ücret dağılımını sağlayacağız” dedi.

Ziyaretleri çerçevesinde Kamuda çalışan memur ve işçilerin talep ve beklentilerine kulak veren Onur Şahin, yaptığı değerlendirmede; “Kamu emekçilerinin alım gücünü artırmayan, sahadaki gerçek enflasyon altında ezdiren, kayıpların karşılanmadığı ve örgütlenme özgürlüğünün önündeki engele karşı Sendikalar ve Kamu Konfederasyonları tüm demokratik kitle örgütlerini, sivil inisiyatifleri, emek ve meslek örgütlerini, emeklileri, çiftçileri, öğrencileri, kadınları, işçileri, işsiz ve ümitsizleri ve haksızlığa uğrayan tüm yurttaşlarımızın haklarını 14 Mayıs’tan sonra İYİ Parti olarak biz teslim edeceğiz. Bugün de bu sözü Kamu da çalışan memur ve işçi kardeşlerimize bu vesile ile vermiş olduk” diye konuştu.

Şahin, devamda ise; “Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde memur ve işçi kardeşlerimizin hakikaten dar boğazda olduğuna şahit olduk. Bu ülkede pazarda filesini dolduramayan memurumuz, işçilerimiz bulunuyorsa, bu ülke de etin yüzüne hasret kalan memurumuz, işçimiz varsa, bu ülkede refah payından yoksun tatil yüzü bile göremeyen, bayramlarda bayramlık alamayan, çocuklarını okutmak için kılı kırk yaran memurumuz, işçimiz varsa, bu sorunları ortadan kaldırmak için 14 Mayıs 2023 Pazar günü son gün olacak.

Bu ülkede sinemaya, tiyatroya gidemeyen, bir kitap dahi alamayan memurumuz, işçimiz varsa bunun hesabını 14 Mayıs’ta sandık başında sormak artık kaçınılmaz olmuştur. İYİ Parti iktidarında partimizin Kamu çalışanlarına karşı bildirmiş olduğu seçim beyannamemiz de vermiş olduğumuz bütün taahhütleri de harfiyen sonuna kadar teslim edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Kamu ziyaretlerinin ardından 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası nedeniyle rotayı Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Ordu Şubesi Başkanı Selma Gülseren’i de dernek binasında ziyaret eden Onur Şahin, burada da engellilerin talep ve sorunlarını not alarak çözüm üretme sözünü verdi.

 

Anahtar Kelimeler : “14, MAYIS, SON, GÜN, OLACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız