HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 11:45

ALTINORDU BELEDİYESİ HER YERDE

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla şehrin her sokağına her köşesine dokunmaya ve yıllara sâri sorunlara çözüm üretmeye devam ediyor.
ALTINORDU BELEDİYESİ HER YERDE

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla şehrin her sokağına her köşesine dokunmaya ve yıllara sâri sorunlara çözüm üretmeye devam ediyor.

Altyapı ve yol çalışmalarını şehrin dört bir köşesinde aralıksız sürdüren Altınordu, Şirinevler Mahallesinin 3 sokağını daha sil baştan yeniledi.

 ŞERİNEVLER’İN ÜÇ SOKAĞI DAHA SİL BAŞTAN YENİLENDİ

 Yaşanabilir modern şehir Altınordu parolası ile şehri, mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde sağlıklı altyapı ve modern fiziki üst yapıya kavuşturan Altınordu Belediyesinin kent merkezindeki çalışma duraklarından biri de Şirinevler mahallesi oldu. Şirinevler mahallesinin 742,746 ve 747 No'lu sokaklarını öncelikle yağmur suyu altyapısına kavuşturan ekipler, ardından sıcak asfalt çalışmalarını da tamamladı. Yüzlerce ailenin yaşadığı siteler bölgesi olan sokaklarda 1 km’ye yaklaşan yağmur suyu altyapısı ve sıcak asfalt çalışması tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Her yağışta yaşadıkları su baskını çilesinden ve tozdan topraktan kurtulduklarını belirten mahalle sakinleri yapılan çalışmalar için Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

Altınordu'nun altyapı, üstyapı ve yol çalışmaları kentin dört bir köşesinde devam ediyor.

BAŞKAN TÖREN “VATANDAŞ ODAKLI HİZMET SEFERBERLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR”

 Altınordu’nun gelişen ve büyüyen bir şehir olduğunu belirten Başkan Aşkın Tören, “her geçen gün daha da gelişen, büyüyen şehrimizin öncelikle var olan sorunlarını çözüme kavuşturmak ve yeni ortaya çıkan ihtiyaçlara cevap verebilmek için canla başla çalışıyoruz. Bir taraftan kent merkezinde altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarımızı sürdürürken bir taraftan da kırsal mahallelerimizde yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Yol konusunda büyük bir aşama kaydettiğimiz kırsal ulaşım ağımızın eksiklerini de bir bir tamamlıyoruz. Yaz sezonunda yaşanacak yoğunluğu da dikkate alarak çalışma planımız doğrultusunda kırsal mahallerimizde mevcut yolların bakım onarımı ve iyileştirilmesi için 7/24 esaslı mesaimizi sürdürüyoruz. Şirinevler mahallemizde tamamlanan çalışmalarımız mahalle sakinlerimize ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu. 

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, BELEDİYESİ, HER, YERDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız