HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Ocak 2022 Perşembe Saat: 09:49

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER KENDİNDEN ÖDÜN VERME Kafa ve beyin yormama adına; yaşadıklarınla yaşamak istediklerin arasında fark olmasın. Kendisi mutlu olsun diye, kendinden ödün verme. Seni mutlu etmek kimsenin görevi değil, hiç unutma!  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

KENDİNDEN ÖDÜN VERME

Kafa ve beyin yormama adına; yaşadıklarınla yaşamak istediklerin arasında fark olmasın. Kendisi mutlu olsun diye, kendinden ödün verme. Seni mutlu etmek kimsenin görevi değil, hiç unutma!

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

"Toplumda kaybedeceğimiz en önemli şey, toplumsal dayanışma ruhudur. Bu ruhu kaybetmemek için hep beraber çok güçlü bir dayanışma sergilememiz lazım. Birbirimizi eleştirebiliriz, birbirimize karşı sözler söyleyebiliriz. Sizin baktığınız yerden görülen, bizim baktığımız yerden başka görünüyor. Bu anlamda, dayanışmayı ortadan kaldıracak, hele hele husumet ve sokakları karıştırma anlamına gelecek sözlerden herkesin imtina etmesi lazım. Çünkü hepimizin partisi başka olsa da hepimizin ortak paydası Türkiye'dir, hepimizin vatanı Türkiye'dir. Bu süre içerisinde Türkiye'de de çok güçlü dayanışmalar ortaya çıktı. Öncelikle Türkiye'nin kadınlarını, Türkiye'nin öğretmenlerini, Türkiye'nin sağlık çalışanlarını, Türkiye'nin filyasyon ekiplerinde ter döken emektar insanlarını ve Türkiye'nin halka yardım etmek için cansiparane çalışan vefa gruplarının insanlarını; hepsini bu örnek dayanışma dolayısıyla kutluyorum ve her birinin emekleri unutulmaz emeklerdir."

(Numan Kurtulmuş, Ak Parti Genel Başkanı Vekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Borç para verme ve alma devri kapandı gitti.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

KONAK KASABI

Sahipliğini yılların tecrübesi Haydar Bozkurt’un yaptığı Konak kasabı , müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Günlük taze et çeşitlerinin satış adresi Konak kasabı, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 53-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoşsohbetinde adresi  olan  ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Konak kasabına 214 34 55 ve 225 53 30 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Konak kasabı sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol  kazançlar diliyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi  Mühendislik müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini makine mühendisi Kadem Kutlutaş’ın yaptığı Akademi Mühendislik, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Akademi Mühendisliğe 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe Murat Akkaya’nın yaptı  mislina iletişim kesintisiz müşterilerinin hizmetinde olmaya  devam ediyor.

                O ve 2. El cep telefon alım satım ve tamir ile aksesuarlarının satış adresi mislina iletişim, Düz  Mahalle Kültür caddesi NO: 10-A  adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin adresi olan ve müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

YAĞMUR KİTABEVİ

İşletmeciliğini 35 yıllık  tecrübe  Bilal Değirmenci’nin yaptığı Yağmur kitapevi, hizmet vermeye devam ediyor.

                Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin satış adresi Yağmur kitapevi, Barbaros caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Yağmur Kitabevine ve 212 28 77 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Yağmur kitapevine hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Doğru er ya da geç hedefine ulaşır. Lafın kısası da hep iyi olur.

 

 

O GÜN BUGÜN

Gelirken  ağladığımız, yaşarken anladığımız ve göçüp giderken de ağlattığımız bu hayatta; İyiler asla kaybetmez! yanında zor anlarında destek olan varsa. Yoksa! Zaten "İyi" değildir.

 

 

HARBİDEN

Şunu asla unutma; gülerken kaybettiklerini, ağlayarak kazanamazsın!

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu’da berber ve kuaför ücretlerine de zam geldiğini, buna göre, Altınordu, Kabadüz ve Gülyalı İlçelerinde erkek berber ve kuaför fiyatlarının; Saç Kesme 40 TL, Sakal Kesme 22.50 TL Şekilli Sakal 25 TL Saç Yıkama, Kurutma 20 TL, Saç-Sakal Kesme 55 TL, Saç-Sakal Kesme-Yıkama 70 TL, Çocuk Tıraşı 30 TL, Öğrenci Tıraşı 30 TL, Damat Tıraşı 300 TL olduğunu,

**********************************

x-Danimarka'nın tanınmış bilim insanlarından Tyra Grove Krause’nin, koronavirüs pandemisinin Omicron varyantıyla birlikte sona erdiğini ve ülkesindeki insanların 2 ay içinde normal hayatlarına dönebileceklerini açıkladığını,

***********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı  Hilmi Güler’in, “Eskipazar’da bulunan Botanik Parkı aldık. Oradaki hamamın yanında bir müze düşünüyoruz” dediğini, 

***********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Ocak Ayı Takvimine göre, bugün saat 19.00’da OBB Karadeniz Tiyatrosunda ‘Dilsiz’ Filmi Gösterimi ve Söyleşisi, organize edileceğini,

***********************************

x-Yeni genelgeye göre, sahipli hayvanların ağızlık ve tasma takacaklarını, çocuk oyun alanlarına ve parklara alınmayacaklarını,

************************************

x-2022 yılının uygulanacak trafik ceza ücretleri belli olduğunu, buna göre ruhsat bulundurmayanlar, plakayı farklı yere takanlar: 166 lira, emniyet kemeri takmayanlar, park ve duraklama yasaklarına uymayanlar, kavşaklarda geçiş hakkına uymayanlar, kask takmayanlar, kurala uymayan yayalar, rahatsız edecek düzeyde yüksek sesle müzik dinleyenler: 196 lira, engelli parkını zaptetme: 392 lira, Seyir halinde cep telefonu kullananlar, kırmızı ışıkta geçmek, hız limitini yüzde 30 aşanlar, muayene yaptırmayanlar: 427 lira, Korsan taksi tercih eden yolcular: 607 lira, geçersiz ehliyetle araç kullananlar: 739 lira, plakanın şekliyle oynayanlar: 760 lira, tehlikeli maddeyi izinsiz taşıyanlar: 26 lira, yayaya öncelik vermeyenler: 860 lira, kış lastiği kuralına uymayanlar: 1137 lira, alkollü araç kullananlar, aracına çakar takanlar, hız limitini yüzde 50 aşanlar: 1823 lira, korsan yolcu taşıyanlar: 1823-9125 lira, ikinci kez alkollü yakalananlar: 3091 lira, tescilli aracı plakasız kullananlar: 3091 lira, ehliyetsiz araç kullananlar: 3674 lira, aracıyla keyfi spin atan, drift yapanlar: 9 bin 125 lira, uyuşturucu alarak araç kullananlar: 9410 lira ve araç yükleme kurallarına uymayanların ise  408-502 lira ceza ödeyeceklerini,

*************************************

x-2021 yılında Ordu’da T.C. Kimlik Kartı başvurusunda bulunmak için nüfus müdürlüklerine gidemeyecek şekilde kısıtlı, hasta, yaşlı ve engelli toplam bin vatandaşın adresine gidilerek, kimlik kartı başvurularının adreslerinden alındığını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız