HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Kasım 2017 Çarşamba Saat: 08:40

KASIM AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kasım ayı programını oluşturdu.  Kasım
KASIM AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kasım ayı programını oluşturdu.

 Kasım 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri programında, Atlas Dergisi Arşivinden Karadeniz adlı fotoğraf sergisi ile Onun Arabası adlı fotoğraf ve envanter sergisi, Oyunun Adı Kül Kedisi ve Misafir adlı tiyatro oyunları, Bilinçaltı ve Etkili İletişim ve Duyguların Yönetimi adlı konferanslar bulunuyor. Ordu ilinde sinemanın bulunmadığı ilçeleri sinemayla tanıştırmak amacıyla yapılacak Evliya Çelebi, Ölümsüzlük Suyu ve Dağ 2 filmlerinin gösterimi de yer alıyor. 

Başkan Enver Yılmaz, “Kasım 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının ön sözünde şu görüşlere yer verdi:

 Harika doğasını muntazam yatırımlarla taçlandıran, sahip olduğu değerleri değişim ve dönüşümle güçlendiren Büyükşehir Ordu'muz, eşsiz güzelliği ve sunduğu yaşam konforuyla her geçen gün imkânları daha iyi bir konuma bürünüyor.

 Günbegün gelişimine şahit olduğumuz nadide şehrimizde, her ay düzenli olarak organize ettiğimiz kültür sanat etkinliklerimiz kapsamında, Kasım ayı itibarıyla bir ilki gerçekleştirerek 19 ilçemizin tamamında yetişkinlerimiz ve çocuklarımız için iki sinema filmini gösterime sunuyoruz.

Her sezon geliştirip yenileyerek seyrinize sunduğumuz tiyatro oyunlarımızın yanı sıra bu ay “Mutlu ve Huzurlu Olmanın Yolları” ile “Bilinçaltı ve Etkili İletişim” konuları üzerine konferanslar düzenlemeye devam ediyoruz. Yepyeni ve özgün temaların işlendiği pek çok sergiyi sanat galerilerimizde açarak halkımızın sanatsal ve manevi ruhuna dokunmayı, tarihsel ve kültürel değerlere verdiği önemi pekiştirmeyi sürdürüyoruz.

Tüm bu faaliyetlerimizin yanında özellikle insanımızın istihdamı ve sosyal hayatına yönelik birçok yatırımı hayata geçiren bizler, daha önce sözünü verdiğimiz projelerimizden olan El Emeği Çarşımızı hizmete açarak ilimizin dört bir yanında değerli ürünler ortaya koyan hemşehrilerimizin el emeklerini tanıtıp, satışlarını yapabilmelerini sağlıyoruz.

 Büyükşehir sınırlarımız içerisinde bulunan ilçelerimizin hiçbirini ayırt etmeksizin üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getiriyor, bu vesileyle bugün üzerinde yaşadığımız ve gönülden hizmet verdiğimiz şehrimizde rahatlıkla yaşayabilmemize vesile olan, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 79. yıl dönümünde rahmet ve şükranla yâd ediyorum. İnsanımız ve ülkemizin geleceğine uzanan yolda sonsuz sevgi ve özveriyle rehberlik eden kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in tüm âlemi şereflendirdiği gün olan Mevlit Kandili'nin İslâm âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Anahtar Kelimeler : KASIM, AYI, KÜLTÜR, SANAT, TAKVİMİ, HAZIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız